Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3169) Daweee válasza Magimano (#3168) üzenetére


Daweee
őstag

Akkor Szignózás V1.1

1, regisztrálsz a www.symbiansigned.com -on, és letöltöd a Developer Certificate Request nevű progit
2, telepíted a progit, majd elindítod.
3, az első ablaknál "..." gombra katt, majd kiválasztod a mappát, ahová a .csr-t teheti, és írd be a nevét is (pl maga a program neve)
4, a következő lépésnél az ACS Pub ID available-t no ra teszed, lejjebb a private key file ra, "...", ugyanabba a mappába mész ahova a .csr-t is raktad, és ennek is adsz nevet, majd alá írsz egy szabadon választható jelszót. next.
5, A csillaggal jelölt mezőket töltsd ki, a country-nál Hungary legyen értelemszerűen, a state az tökmindegy mit írsz, Company-nak pedig a symbiansigned.com-os felhasználónevedet add meg. next.
6, az IMEI mező melletti "..." gombra kattints, írd be az IMEI számodat, add, ok. majd lejjebb, az Application Capabilities nél mindet ''Add'' hozá a második oszlophoz, majd next.
7, a választott mappába készített egy .csr, és egy .key file-t.
8, menj fel a symbiansigned.com-ra, lépj be, fönt a my symbian signed fül, Developer Certificates, alatta request, itt feltöltöd a .csr file-t, kapsz egy .cer-t, amit letöltesz, és beleteszed a .key és .csr mappájába.
9, Letöltöd a SignSis GUI-t (lap legalja) elindítod, első sorba IMEI-d, alatta a .cer és .key file-okat töltöd be, majd beírod a jelszót amit a DevCertRequestben adtál neki, az input.sis(x) be betöltöd a progit magát, az outputot kitölti magától. aztán SignSIS! gomb
10, létrehoz egy új sis filet, feltolod a telóra és kész.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.