- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Szakmai topicban ne tessék hirdetni, erre való az aprós részleg.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Nekem csak S40-es Nokiám van, szóval nagyon nem tudok válaszolni.
Egyébként nekem a Nokia-féle hangtárcsázás jobban bejön, mint az SE-féle, nálam a svédek megoldása nem akart felismerni semmit, headsetről sem, de kipróbáltam anéékül, úgy se dolgozott nagy hatásfokkal. SE megoldása szerintem jobban érzékeny a háttérzajra és pláne a hangsúlyodra, ha kicsit is hangosabb a környezeted, vagy másképp mondod az igét neki, mint amikor felvetted a hangmintát, már nem talál egyezést. Nokiánál az nem tetszik, hogy mindenképp azt az azonosítót kell használnod, ami a névjegyzékben szerepel, néha ez nem szerencsés.
-
Atlantis
veterán
Jó beszéd, ha igaz, amit írt a tisztelt fórumtárs, akkor máris pirospontot érdemel érte.
amol: Pár dolgot el kell feledni, ami SE-nél simán ment(szülinap automatice naptárba, Galériába tesz mindent, hívó képe....)
Sajna Nokia ilyen, meg kell szokni, nekem is furcsa volt először. Cserébe nincsenek olyan furcsaságok, hogy valami csak papíron működik rendesen, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel. Amit ők papíron leírtak, az működik is megbízhatóan. -
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Nem tűnt fel az a piros MOD gomb a korábbi írásaidnál? No, az azért van, hogy módosítani tudd a hozzászólásod. Legyél szíves legközelebb használni.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Jóaz...nemnagyaz...

-
Atlantis
veterán
Nem mintha ebbe a topicba tartozna a dolog, de 6290-en már az újabb Symbian fut, nem?
-
Atlantis
veterán
Csatlakozom, nagyon jól bírja a nyúzást a CX300. A HPM-70 egy-két hónapnál tovább nem bírta nálam, a CX már 1,5 éve bírja az igénybevételt.
Az már kérdés, hogy szerintem telefon nem képes soha úgy szólni, mint egy külső lejátszó, de ebbe ne menjünk bele. Távirányító nélkül meg még idegesítő is, azzal együtt meg hosszú a madzag.
-
Atlantis
veterán
Nálam így néz ki a biztonsági mentés.
-
Atlantis
veterán
Na, úgy nehéz lesz...

-
Atlantis
veterán
Én úgy látom, lehet tartalomra szűrni és csak névjegyeket, üzeneteket is menteni.
-
Atlantis
veterán
PC Suite-tal lehet biztonsági mentést készíteni, nem? Azt utána nem lehet a másik telefonra rátenni? Én sem próbáltam még ilyet, még sosem volt egymás után két egyforma márkájú telefonom, így a kézi bevitel maradt, amivel legalább megszoktam a billentyűzetet.

-
Atlantis
veterán
PC Suite-tal nem egyszerűbb átvinni a névjegyzéket? Vagy Nokiák közt akár BT-n átküldeni...
-
Atlantis
veterán
Na, akkor ezt a témát itt be lehet fejezni, mivelhogy távolról sincs köze az E51-hez.
-
Atlantis
veterán
Jó beszéd, akár én írhattam volna, csak a 6230i helyett 6131 szerepelne.

-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
"...rácsozott felületmintázat egyedivé teszi az E51 seggét is."
Az ehhez hasonló kifejezések és a lenyűgözően választékos stílus biztos eltereli az olvasók figyelmét...

-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Ez a telefon még nekem is tetszik. Mindent tud és gyönyörű, bár lehetne benne több fém. Meglátjuk, mennyi lesz az ára, ha hivatalosan is forgalomba kerül. Jóhogy nem vettem meg a 6120-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yettel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest