- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz
Liudvikas #38 üzenetére
Oké van több is, hasonló árban, és van pár qwertys, de a többit nem nézem, aki fizikai qwertyt akar olyat vesz. Aki hagyományos telót akar és semmi mást annak hiába listáz ki az ember érintős telefonokat. Ezért sem írtam az 500at ide.
Így van alternatíva és olcsóbban is. Én saját véleményem, hogy a felsorolt 7 készülékből ha muszáj lenne talán kettőt vennék meg. Inkább nem mondom melyikek azok, de úgyis kitalálod
(többi márkában csalódtam már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S40 platformra építkező Asha sorozat legújabb tagjával a Nokia ugyanazokra lő, akikre eddig is: a vékonyabb pénztárcával rendelkezőkre.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest