- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Én épp most készülök beszerezni egyet céges telefonnak, csak hívásra és sms-re kell. A készülék gyönyörű, szerintem az egyik legszebb Nokia készülék, még akkor is, ha ide vesszük a Symbianos készülékeket is.
-
Skuzzy
csendes tag
válasz
RoryBreaker #73 üzenetére
+1
2003-tól, most 2017.05. van -
zorzy4
addikt
Csak most futottam bele ebbe a cikkbe. Nincs jegyzet, csak komplett szervezőfunkciós naptár. És azért jóval többre lehet használni mint ami a az író leírt.
-
Mittu88
senior tag
Gyönyörű az előlapod
Ha olcsó lenne, vennék én is, de a minőségi (original) nagyon drága eBay-en.
u.i.: pont ma kérdezte az IT-s kolléga, hogy vállalható-e még a telefon, annyit mondtam, hogy igen, csak már gyenge az akkuja, 4-5 naponta tölteni kell. Nem volt több kérdés
-
Nekem most a telefon így használtav véve, gyári akkuval, ami használt kb. 9 napig bírja.
Annyi a változás a képhez képest, hogy nem az arany bill-et kaptam hozzá hanem a ezüst szürkéét. Vagyis nem "arany" a két felső gomb. De már rendeltem hozzá ebay-ről.
És nagyon jó telefon, imádom. Volt egy 6210-es is, de azt rommátörtem annó. -
Mittu88
senior tag
Hu de fain kis teszt. Édesapámnak ilyen céges telefonja volt, vagyis sima 6310. Sokáig Nokia 5800 XM-om volt, de nem tetszett a tapogatós. Rátaláltam apukáméra, kb. 2-3 éve állt a telefon. Töltőre tettem (tényleg mindenhol van), kb 2-3 perc után megjelent a töltődést jelző ikon. Hihetetlen. Ez volt kb. fél éve, azóta használom. Az akkuja már elég gyenge, 4-5 napot bír mindennapi használat során.
Néztem én is eBay-en ilyen telefont, de egyre drágábbak már, elkezdett felfele menni az értékük
Egy új előlapot elfogadnék, meg egy új billentyűzetet. Akku még bírja kicsitJa és a feelingről, így 2013 tavaszán. A telefon 2002 március havi, nagyon retro és akárhol kapom elő, mindig szóba kerülnek a régi szép emlékek, a parkettaszaggató nokiák
Az áfonfájv meg a galaxy s3 meg tömegcikk, le se szarja senki. (a galaxy s4 is csak ideig-óráig lesz "hűdefasza") Mindenesetre én nem ezért szeretem ezt a telefont, csak jelzem, hogy van egy ilyen feature-e. -
válasz
Earl_Muttley #63 üzenetére
Tudom régi hsz, de akkor is írok ide. Nekem a jövőhéten jön meg egy teljesen felújított 6310i telefon. Ha kell lövök fel róla képeket.
-
Earl_Muttley
őstag
Én most tervezek felújítani egyet.
Új elő, hátlap bill, akku.
5kba lesz, meg ér annyit, nem?
És most jön a "csattanó": NAPI HASZNÁLATRA FOGOM KIPOFOZNI!
Ugyanis régebben volt egy sima 6310esem, úgy kaptam, 2 hónapra rá eladtam apám egyik kollegájának, pedig imádtam, akksi 5-6 napot kibírt.
Ja, és köztem és a teló közt csak pár év van, mégis jobban bejönnek mint a mai "telefonok".
Úgyhogy alig várom hogy megérkezzen a példány meg az alkatrészei.
-
stringZ
csendes tag
Sziasztok!
Én a mai napig 6310i-t használok, éppen ebben a hónapban lett 7 éves (2004. áprilisában gyártották), nagyon meg vagyok vele elégedve, stabil, általában nincs vele probléma. Hadd válaszoljak a cikkíró felvetéseire/állításaira néhány mondatban.
"Oké, nem várom el a 6310i-től, hogy legyen benne Wifi, de az emailkliens is fájóan hiányzik."
Nyilvánvaló. Wifi-n azonban nem túl biztonságos a mail-jeid nézni, főleg nem nyitott hálón (feltételezem, hogy nyitott háló volt az óvoda wifi-je és nem kérted el külön a jelszót az óvoda rendszergazdájától). Egyetlen kliens elég a körzetben, aki lefogja a jelet, a legtöbb esetben tudni fogja a jelszavad (kivéve erőltetett HTTPS esetén, pl. gmail). Egy ilyet gyerekjáték megcsinálni, nem kell biztonsági szakembernek vagy valami überhackernek lenni - egy tizenéves összeszedi percek alatt a netről, hogy és miként. E-mail-ről még annyit, hogy érdemes lenne kipróbálnod rajta egy külön telepíthető e-mail klienst, pl. az mMail Basic változatát: http://www.mmail.pl/ (ez fut 6310i-n is). Manapság néhány megabyte-os csomagot már majdnem ingyen kapsz, ami e-mail-re elég. Bár normális formátumban tényleg nem fogod tudni megnézni, csak nagyjából, hogy tudd, miről kaptál e-mailt. De erre pl. nekem nem is lenne szükségem - otthon ráérek megnézni részletesen."Nincs benne jegyzettömb sem: ez már tényleg zavaró. Maximum úgy lehet benne jegyzetelni, hogy megírok egy smst és elmentem."
Menu+9 -> Options -> Day notes -> Make a note -> Memo. Persze ha nem először nyomod be, egy másodperc alatt megtehető az a 7 kattintás (Menu+9 -> bal smart -> lefelenyíl -> bal smart -> felfelenyíl -> bal smart) és már írhatod is, no persze nem betűnként, pötyögve gondoltam, hanem T9 szótárral. Én ezt használom úgy 2-3 éve, nagyon jól megtanultam használni, rengeteg szót megtanítottam neki és nagyjából olyan sebességgel írok vele, mint egy gépírni képtelen titkárnő, ami telefonnál egész jó sebesség. Nagyon hasznos, mikor pl. utazom és nincs nálam semmi, amire írni tudnék, papírra meg kényelmetlen (és sokkal lassabb) lenne. Olykor akár oldalakat (12pt betűtípussal számítva) is szoktam bele írni. Minden naptárbejegyzésbe 256 karakter fér, és ami még külön jó, hogy megőrzi az unicode karaktereket, tehát ékezetes betűk maradnak, nem úgy, mint az SMS-nél. Ezt később telefonkezelő programmal, pl. Oxygene Phone Manager-rel ki lehet exportálni a legismertebb szöveges formátumokba (txt, rtf, stb.).Érdemes minél több billentyűkombinációt megtanulni (csak úgy, ahogy érdemes számítógépes szoftverek esetén is). Ebből néhány találomra:
Menu+121 Hangrögzítő (2perces)
Menu+254 Eddig beszélt percek (a szolgáltató percalapú számlázása miatt csalhat kicsit)
Menu+4373/4372 Hívószámelküldés KI/BE
Menu+9 naptár
Menu+41 Ébresztőóra
Menu+016 Sablonüzenetek (ha valaki(k)nek sokszor küldünk hasonló tartalmú SMS-t, pl. "boldog szülinapot" vagy tinik a szüleiknek, hogy "megérkeztem, minden ok")
Általában az összes menüponthoz tartozik billentyűkombináció. Az aktuális menüponthoz tartozó szám a kijelző jobb felső sarkában szokott lenni. Ezek a számok egymás után következnek, ahogy megyünk egyre mélyebben a menüben.A 6310i ezek szerint a hosszú élettartamú termékek közé tartozik, ami azért is előnyös, mert most kezd csak igazán fontos lenni a "fenntartható fejlődés", amibe semmiképpen nem fér bele az, hogy rengeteg erőforrás, nyersanyag felhasználásával legyártanak egy telefont, amit 1-2 évig használ valaki aztán tönkremegy vagy lecseréli, mert már nem divatos. Ami kicsit felháborított, hogy mikor próbáltam hozzá új előlapot venni egy pesti mobilos boltban, azt mondták, hogy a Nokia visszarendelte az összes 6310i előlapot. Nem tudom, ez kereskedelmileg hogyan kivitelezhető, azt se, hogy igaz-e, de ha tényleg így történt, akkor igencsak undorító, vadkapitalista húzás volt.
És végül: Nem, ez nem április elsejei tréfa
-
Micuir_M
tag
Találtam otthon egy 2004-es Praktikum-szórólapot. 60.000.-be került.
-
kovy79
őstag
A világ legjobb telefonja! Számomra ez a TELEFON.
Gyártani sajnos már nem gyártják, de néha előbukkan pár új darab. Haver telefonboltos pár hónapja szerzett 5 darabot (újat) és fél óra alatt eladta mindet 75K/darab áron. Ja és egy kisvárosi boltos...
Nekem is volt, teljesen felújíttattam (új, gyári Nokia ház, akksi, kijelző), de rá két hétre egy balesetben totálkáros lett... Ez 5 éve volt, néha elfog az érzés, hogy nekem újra kell egy. Ha minden jól megy, most talán lesz. -
Micuir_M
tag
Ma megkaptam ajándékba a 2. példányt is! Immár kettő db. teljesen jó és működő 6310i-m van!
-
zoli62
addikt
2003 óta van meg, 2007 óta már nem az elsődleges telefonom. Van benne egy Vodafone kártya, kéthetente vasárnap este töltöm...
-
Algieba
őstag
Jelenleg is aktív 7650 október végi fotója.Sokáig töprengtem rajta, hogy melyik "old" Nokia legyen a kedvencem. A 6310i nagyon szorosan a nyomában volt/van a Nagy Öregnek. Az okostelefon vonzalmam miatt inkább a Symbian rendszerű 7650-est választottam. De lehet, hogy egyszer lesz 6310i is a kezemben.
-
TommyX_
őstag
Amikor megjelent én is szerettem volna egy ilyen telefont, első látásra megtetszett, de akkor sajna túl drága volt, hogy ilyenem legyen, nem rég sikerült szerezni egy aránylag jó állapotút, örülök is neki, hogy lett ilyenem végre
-
adorjant
őstag
Én kb 1 éve elővettem,azóta elsőszámú telefonként használom
Kapott egy utángyárott előlapot,nem a legjobb,de a gyári nagyon kopott volt már.
Pár hónapja vettem hozzá egy ÚJ gyári akkut,nehéz volt rátalálni,de van végre
Átlagosan 1 hetet bír egy feltöltéssel,egy modern telefon után persze kicsit hiányérzete van az embernek,de ebbe jegyzetelek,stb,tökéletes társ,imádom -
Wolfskin
őstag
nekem eddig a legjobb telefonom (legalábbis e legkevesebben) az R310 volt. ha nem fagy le állandóan és nem dobálja el a térerőt (szériahiba) plusz nem mállik le a gumiborítása, a mai napig azt használnám. az egyetlen valóban hasznos funkció, ami hiányzott akkoriban a kihangosítás.
a másik kedvencem a 6110 volt, de csak a játékai miatt. a memória és a logikai játék azóta is verhetetlen. sajnos az emberi evolúció nem ebbe az irányba mutat...
az első mini telefonomnál (siemens me45) folyamatosan anyáztam, mert minden zsebem 3x kellett átnézni, mire megtaláltam valamelyikben a papírzsepi alatt lapulva. egy határon túl a méretcsökkentő versengés hátránnyá válik. a mostani telefonom (6303) is meg kell fogni két kézzel a legtöbb művelethez, annyira kicsik (és annyira kis felületen vannak összezsúfolva) a billentyűk), hogy a # gombot szinte lehetetlen egy kézzel használni.
ráadásul azt a mai öncélú dizájnőrületet sem értem, hogy miért kell a gombokat síkba hozni a készülékházzal. így okvetlenül oda kell nézni (mondjuk így elérik, hogy eggyel többször látom a cég logóját), mert újjal lehetetlen kitapogatni, hogy mi hol van. ugyanez érvényes a lapos gombos klaviatúrákra is...
a mostani fejlődés trendje, hogy mindent egy készükébe integráljanak (telefon, pc, fotó, gps, multimédia stb.). hogy ez mennyire szerencsés, nem tudom.
-
shteer
titán
nekem is volt, imádtam
sajna fennfelejtettem a buszon és a megtaláló nem volt becsületes
-
A legjobb telefon a világon. Nekem mondjuk a kistestvére volt meg, a 6210-es. Azt imádtam. Kézbe íllő (nagy kezem van) kénylemes fogás, sms, telefonálni tökéletes.
Lehet veszek egy 6310i.-t. Imádom ezt a telefont. Csak előlapba az tetszik, amelyiknek a szám gomboknál fekete, majd felfele fehér csík, és az üvegnél arany színű. -
Maxentius
addikt
Hát igen, a 6310i legalább annyira legenda, mint a szifon. Még nekem is van egy ilyenem a telenoros kártyámhoz...
-
edward2
addikt
"Vezetés közben különösen jó az, hogy nagyon könnyen lehet vele keresni a telefonkönyvben"
Jogsid jól bevonatnám 5 évre. Még szerencse, hogy nem a divatos legnagyobb ökörséget írtad a "jól lehet vele SMS-t írni vezetés közben".... angliában külön kampány van ez ellen...
-
- = Zk = -
félisten
ahh.. az emlékek
életem első "büszke vagyok rá" mobilja egy 6110 volt. németországból. majd a 6210. amit imádtam halálosan, de kinyiffantottam a memóriáját. aztán beleszerettem a 6310be. csakis jet black előlappal(L)...
odahaza pihennek ezek a telefonok a vitrinben. és a többi pár darab 6os szériás mellett6230, 6230i stb
-
rolkaDb
aktív tag
Nagyon jó ez a kis telefon még mindig.
Köszi a beszámolót!
-
vcsabika
tag
volt ez 130ezer-is előfizuval. Amikor megjelent faterom egyből kapott egyet a cégtől és a mai napig emlegeti ,hogy az volt a kedvence meg amikor elromlott az előző telefonja (1-2 éve) kérdezte tőlem ,hogy honnan tudna egy ilyet szerezni újba.....
-
Magnum_
nagyúr
korrekt teszt, jelenleg én is ezt használom céges telefonnak (jövö héten felváltja egy 8910 megint), de ktségtelen munkára nekem is ez jött be a legjobban.
tegnap kapott egy új házat (már a sokadikat), kép, nem, nem gyári ház, utángyárottt, de tökéletes.
ma nyertem meg ezt a licitet hozzá. van rajta uj, slim akksi, és még az autó kihangosító csatlakozót takaró gumipöcök is megvan.
szóval jó telefon, kétségtelenül.
várunk a retro telefon topikban!
-
Jadro
veterán
Nekem csak 6210 volt, de királynak éreztem magam amikor elhoztam a szolgáltatótól. Manapság bizonyos szempontból sokkal jobb telefonjaim vannak és sok mindenre használom is, de ezt az élményt ebben a formában egyik sem hozza. Persze ebben az is közrejátszik, hogy teljesen mindennapossá vált a mobil és beépült az életünkbe. Azért egy új telefonnak tudok örülni természetesen.
-
2005-be kártyásan 79k HUF?
Én abba az évbe vettem vitamaxxal az SE T610-et 27k HUF-ért, így hát kicsit magasnak tűnik ez az ár, pedig a T610 se volt gyenge. -
alamuszi
senior tag
Nekem 2001 - 2002-ben az utols Ericsson volt a legnagyobb király. R520M csak kár, hogy annyival megelőzte a korát, hogy ebbe bele is dölt az Ericsson mobil részlege.
-
Dano58
tag
Nekem a Nokia 3310 bírt ki sokat anno, jó kis teló volt.
-
válasz
rootkiller #6 üzenetére
Jó kis teszt. Valamikor akartam ilyen telót én is.
Az E51-re visszatérve, nekem is az van, de nem jellemző egyik probléma sem amiről írtál. 2 éves, 4-5 napot kibír, pedig napi 1 órát biztos wifizek vele. Plusz mp3-at hallgatok róla. Skypozni is szoktam vele heti pár alkalommal. Billentyűzete is az eredeti, egyedül a joy széléről kopik a fémszínű festék. Akkut én csak akkor töltöm, mikor már teljesen lemerült.
Volt egy idő amikor nagyon gyorsan merült, de rájöttem hogy azért, mert a Wefi nevű program 20 percenként wlanra kapcsolódott. -
Fancy-boy
addikt
Nem annyira rossz teszt.
Egy ilyen kaliberű és múlttal rendelkező telefonnál, szerintem ez az 1 oldal kevés.
Elődökről egy szó nincs Pl.Tudom, írjak jobbat, majd lehet az is eljön...
-
JanFe
aktív tag
Jo kis beszamolo
-
MPowerPH
félisten
Számomra a legjobb telefon marad örökre. Imádtam, 2002 végén kaptam, és egészen 2009 végéig használtam. Aksija is kiváló, igaz sokat gyengült. Kezdetben 2 hétig bírta töltés nélkül(mostani E90-em készenléten nem bírná feléig sem), mikor letettem kb. 5-6 naponta kellett hálózatba dugni. Eszméletlen strapabíró. Sajnos a vége felé elég sokszor leejtettem, és egyszer rosszul esett. Elment a térerő, megsérült az antennája. Most a fiókban van, nyugdíjas éveit tölti. Nemrég megtaláltam, beleraktam a sim -et, és működött. Még az antenna is rendben volt, fura volt a fülhöz emelni, 7 év használat alatt az ember könnyen megszokja. Mielőtt leesett, nem kellett jobb. Azóta már megfertőzött a Symbian és a qwerty.
ui.: tényleg volt benne jegyzet, és csengőhangot is lehetett rá pakolni.
-
Drughi
addikt
Én egy ilyen telefont találtam otthon egy szekrény mélyén, ami még fateromé lehetett valaha.
Bevittem a legelső GSM üzletbe, ahol bevették 15.000ért. mindezt 3éve. Akkoriban nem is gondoltam, milyen telefont herdáltam el.Tényleg klafa egy mobil volt, megérte az árát
-
escape
aktív tag
"...Sok mindent nem tudtam vele csinálni: zenét hallgatni útközben, internetezni, belépni a Facebookra (mondjuk oda azért sem, mert töröltem magam)..."
Komolyan mondom, sosem volt ilyen telefonom, csak 3410 (nem szerettem) és 3310 (ezt nagyon), de a fent idézett sor miatt kapnál tőlem egy hatalmas lájkot, ha valaha beregiztem volna fészbúkra.
Jó írás lett, tetszik a telefon is. Anno mikor bejöttek ezek a kamerás meg színes kijelzős meg egyéb telók, akkor erősen tiltakoztam, hogy minek egy telefonba kamera, meg x millió színt megjeleníteni képes kijelző. De hát én már csak ilyen kis lázadó vagyok, sosem szerettem az új dolgokat, de idővel hozzászokok mindenhez.
Kivéve a fészbúkhoz.
-
^Clown
addikt
Nekem nem volt ilyen telefonom, de az unokatesómnak volt 1-2 évvel ezelőtt több GSM üzlete; akármilyen telefonja lehetett volna, ő mégis egy 6310i-t használt. Szerintem ez sokat elárul erről a mobilról.
-
Cannabis7
senior tag
hát igen sokszor elmélkedek rajta, h jó lenne egy 6310 remake, ugyanilyen mérettel, esetleg picit kisebb,kevesebbet fogyasztó kijelző, egyéb hardver, ilyen méretbe sztem mára már jóval erősebb akkut tudnának csinálni, meg átgondoltabb rendszer, persze nem kell symbian, de talán már kicsit jobbra is meg tundák csinálni.
egyébként minden maradna olyan mint régen, kijelző is maradhatna monokróm, ja meg még 1 fontos dolog, készülhetne fémből, legalább egy része.
tutti vevő lennék rá h kidobna egy ilyet a nokia reális áron, meg sztem elég sokan mások is
-
Micuir_M
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #16 üzenetére
Az Email küldést leírtam a tesztben, hogy működik, így kipróbálhatod.
Köszönöm az elismeréseket!
-
rekid
addikt
Eddigi best of telefon szerintem. Ott figyel nálam is a polcon 5110, 6110, 6210 társaságában. Csak hogy teljes legyen a sor. És mind megy.
Najo meg van egy 8310 is.
A probléma velük az, hogy gyakorlatilag mára csak kinai gagyi alkatreszeket kapni hozzajuk es eselytelen felujitani őket normal pénzből. (10-16ezer forintot szvsz nem er egy gyari elolap)
Tetszett az összefoglalo. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Még egy dolgot kifelejtettem: úgy lennék korrekt, ha megemlékeznék a 6310i achillesz sarkáról is. Kisebb ütődésekkor, vagy akksi csere után hajlamos a teló a NINCS SIM / SIM NINCS KÉSZ, stb üzenetekkel bombázni a felhasználót, noha a SIM-kártyának az égvilágon semmi baja, és sziklaszilárdan ül a foglalatában. Nem tudom ma sem, hogy ez szoftveres, vagy valamilyen kontakt hibának köszönhető-e. Nemrég találkoztam egy úriemberrel, akinél ugyanilyen telefon volt, és ő is panaszkodott erre a hibára (az ő készüléke makrancosabb volt e téren, mint az enyém). Mindezzel együtt is azt hiszem, a tulajok igen szívükbe tudták zárni ezt a telefont.
-
wiggen123
senior tag
Anyumnak ilyen van, nem cserélné le semmi pénzért.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Részemről is egy kis kiegészítés:
Nekem 2003 őszén mobilnet miatt kellett a készülék -nem volt faluban net, de a pannonnál akkor voltak az első primitív mobilnet csomagok-, a Nokia 6310i pedig azon telók egyike volt, amiben volt GPRS, úgy tudom annak is egy kezdetleges verziója (40K körül ment rajta max az adatforgalom). Bluetooth-t is tudott (ez sem volt gyakori jelenség), így tudtam a PC-vel "összekötni" egy 15K-ért vett modem segítségével, adatkábelem sosem volt hozzá. Maga a teló 86K-ba fájt, függetlenül vettem.
Ma is kiváló állapotban van, két éve vettem hozzá használt akksit, mert a gyári pár év után hamar hamar merülni kezdett; végén már odáig fajultak a dolgok, hogy négynaponta töltenem kellett
(mikor vettem, kéthetente töltöttem). A kasztni műanyag, de nem nyekereg, az összeszerelés - megítélésem szerint - kiváló. Nem teljesen hézagmentes persze, a finom por bejut a kijelzőpanelhez, a burkolat alá. A hangerőszabályzó gombok gumiborítása viszont nagyon lekopott, pedig nem sokat nyomogattam. Ez egyszerűen azért lehet, mert nagyon kiállnak a készülékházból, és nekiérnek mindennek. Többször olvastam, hogy másoknál a bekapcs gomb ment tönkre, nálam ez szerencsére jól működik. A kijelző mai szemmel nézve kicsi, de a 3210 és társai után ez akkoriban nagynak számított, ezt a korabeli marketing is kiemelte, ha jól emlékszem. A gombok kemény műanyagból vannak, és kifejezetten jó nyomogatni őket. Nekem a 7-es gomb kissé érzéketlenebbé vált az évek során, de alapjában véve kiváló maradt a billentyűzet is.
A telefon hangminősége nekem első osztályú, tisztán érteni benne a másik felet. SMS-t írni is jó rajta, viszont apró hiba, hogy küldés után néha visszatér a küldött szövegre (és így - egy szórakozott pillanatában - nem biztos benne az ember, hogy tényleg elküldte-e). Kedvenc funkcióm benne az "Ébresztőóra", és a "Teendők", utóbbit használom rövid jegyzetek eltárolására. Kár ugyanakkor, hogy néhány izgalmas funkció sosem működött a telefonban igazán, pl az e-mail küldés, és a hívásköltség-számítás.
Még ma is ezt a telefont használom, az a benyomásom róla, hogy aki telefonál egy telefonnal, annak ez egy tökéletes masina. A mai okostelefonnak csúfolt mikroszámítógépek szvsz más igényt elégítenek ki, függetlenül attól hogy valóban lehet rajtuk akár telefonálni is. Akinek annak idején megbízható, strapabíró és STÍLUSOS telefonra volt szüksége, nem nagyon fogott mellé egy 6310i megvásárlásával.
-
caizzz
senior tag
Nekem is van egy még mindig, elpusztíthatatlan. A bekapcsológomb hiányzik, de mindig van kéznél valami hegyes amivel életre kelthetem. backuptelefonnak ötcsillagos.
-
rootkiller
őstag
Úgy néz ki veszek ma egyet.
-
Lompos48
nagyúr
Annak idején tényleg mindenki irígyelte, akinek nem volt. Nem lehet hasonlítgatni a mai cuccokhoz, de ez más (kor). Nálam is elfekszik egy a fiókban egész jó állapotban. Ráadásul a hasasabb akku van neki feltéve. Bizony simán bírja a hetet ha néha előkerül szükségből - ha a családban futó 5 telefon valamelyike (E51, 6303, 2730, A55...) megtagadja a szolgálatot. Nosztalgiázásban csak a 7650 versenyzik vele, a fiók másik sarkából.
-
válasz
RepeatSector #1 üzenetére
Már hogyne lehetne telefonálni vezetés közben? Egyedül azt tiltják, hogy kézben fogd a telefont.
(#6) rootkiller: Érdekes: a 6310nál semmi ilyen probléma nincs. Miért?
Mert drágább volt a megjelenésekor, így minőségibb anyagokból készült.
-
meroly
veterán
Nagyon jó kis összefoglaló lett.
Szerintem is kicsit eljárt már felette az idő. Az én nagy kedvencem és (utód híján) még mindig ezt használom: 6230i.
Azért tartalék telefonnak tökéletes, van is egy a gyűjteményemben, most épp após használja, mert az ő 3410-ese feladta a harcot. -
idkfaiddqd
tag
jó kis telefon,anno az új g astrába kértünk gyári nokia kihangosító rendszert hozzá,nem volt semmi felára
-
ProEvoFan
nagyúr
Mióta megvette ezt használja az asszony keresztapja
Ez kb olyan 6 éve lehetett.
Csak aksi csere volt benneés még mindig működik
-
SzalaiG
addikt
Nekem is megvan és mind a mai napig használom.
Sokáig bírja az aksi és mindent tud amire kell: telefonálni és sms-ezni.
-
rootkiller
őstag
Én vettem egyet, ami ugyan nem tökéletes, mert gyakorlatilag a bekapcsoló gomb leesett és a helye rövidre van zárva, és az akku feltolásával indul, de a nagyi a mai napig használja. Előtte 6150 volt neki, az kicsit kontaktos lett. Másik nagy kedvenc a 6230 volt, amit onnantól kezdve hogy anyám WC-be ejtette és father a szekrényhez vágta, egy kijelzőcserével még mindig működik. Viszont nincs tartalék telefonom, de az e51 mellett én is sokszor visszavágyom a 2 klasszikusra, de főként a 6310ra. A billentyűzet tényleg tökéletes, kesztyűben is minden probléma nélkül tökéletesen használható. a Snake 2 meg a valaha létezett legjobb telefonos játék.
A probléma nekem is ott van, hogy az e51-et rengeteg mindenre használom, bár mióta nem MédiaMánia van hanem céges csomag, azóta szűkült a kör, de szándékosan váltam meg a mobilnettől, mert úgy láttam hogy még kezelhető függőséget okoz, így viszont fillérekért telefonálok. Viszont amivel bajom van: az akku már így is kb 2 napot bír úgy, hogy nem megy rajta mobilnet és nem is 3G-n van csak GSM-en. Májusban 2 éves lesz a cucc, addigra a sokadik billentyűzet meg hátlap+gumigomb meg előlap meg hátlap cserével, mert kopik mint az állat, és mindezt azért mert szarul csinálták meg. Én meg hülye leszek nem vinni garanciás szervízre. Viszont ennek az lesz az eredménye, hogy nyár végére kinyírom a cuccot, az akku fog vagy 1 napot bírni, minden kopott lesz rajta és egyebek.
Érdekes: a 6310nál semmi ilyen probléma nincs. Miért?
-
golya32
senior tag
válasz
8910 és az i-s változat meg 6310 és i-s változat még mindig megállja a helyét, természetesen csak telefonálásra, smsre. Simán kirakhatod egy üzleti megbeszélésen, biztos nem fognak lenézni.
Viszont kell mellé egy laptop, mert a leveleket is meg kell nézni valahogy. -
aram01
nagyúr
nekem is van még,valahol kesztyűtartóban
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Ha az enyém tönkremegy, lehet én is egy ilyet veszek. Másra úgyse kell, telefon/sms.
-
virkir
veterán
legnagyobb meglepetésemre még csengőhangok sem tölthetőek le hozzá.
Letölteni , szerkeszteni valóban nem tud de SMS-ben fogadni lehet vele amit el is lehet menteni.
Nincs benne jegyzettömb sem
Van csak Teendők a neve és 3 prioritást is megadhatsz neki (sürgős, átlagos, nem fontos).
Ráadásul a naptárnál is lehet felvenni jegyzeteket.
Szvsz a legjobb telefon a mai napig. -
RepeatSector
senior tag
Jó kis teló nekem is volt és imádtam és az is igaz hogy sokaknak nem kellene jobb.
"A telefonálás még mindig tökéletes vele! A hangminősége remek. Vezetés közben különösen jó az"
Telefonálni vezetés közben??? ilyet nem szabad mert elvisz a rendőrbácsi (új rendszabály XD)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nokia 6310i – egy legendás telefon. Nem az első, de sokak szemében az üzleti telefon.
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest