Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Hát szerintem a 11000 ft-os ára nem mondható jónak. Mi az hogy egy 2011-ben megjelent telefonban nincs lehetőség memóriakártya használatára? A 2.5-ös füles csatlakozóért jár a füles annak aki odatervezte. Egyébként a gyógyír 1 dollárba kerül:
A szar billentyűzetet nem kompenzálja a hosszú üzemidő, ami a készülék egyetlen előnye...
Ez a készülék is hozzájárul a Nokia lassan elkerülhetetlenné váló csődjéhez. -
tombar
senior tag
amúgy ez a billentyűzet még istenes az én 2323omhoz képest. szerintem pont ez is szerepet játszik a nokia harakirijéhez. igénytelenség... nekem egyetlen szimpatikus tartozéka van, az pedig a lámpa. én ezért max. egy ezrest adnék.
-
mttssz
senior tag
Egyértelmű, hogy nem az okostelefon-rajongó közönségnek lett tervezve.
Alapmobilnak elmegy. -
blueMerle
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az biztos hogy az XXL GSM forgalmazta mert Bogék is tőlük kapták, esetleg érdeklődj náluk.
-
JR.CSé
senior tag
Hát amire a cím is utal annak jó
De félretéve második buli mobilnak összetörni tökéletes.Elvégre ott csak annyi a fontos h elérhető legyen az ember
-
blueMerle
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ez mind oké csak drága.

-
Aprósólyom
addikt
Szerintem meg olyat tud amit a mai telefonok majdnem egyike sem: Sokáig bírja akkuval.
Nekem az nagyon fontos. Sokkal fontosabb, mint hogy netezni lehessen egy egérTFT-vel. Nevetséges. Netezésre mondjuk ott van tablet, laptop, PC. A mai mobilokat miért nem lehet telefonálásra használni? 3óra beszélgetés aztán felére esnek vagy az utolsó pálcikára. Szánalom... -
blueMerle
veterán
Ennyit nem ér. A teszkóban szoktak lenni mindegyik szolgáltatónak ilyen 2-8 ezer Ft-os gagyifonjai, annyit tudnak mint ez, akkor már inkább megéri olyat venni. (alcatelek, lg-k, samsungok tetszés szerint
)A megspórolt krediten pedig betolni egy pizzát

-
$paceman
csendes tag
Alap mobilnak elmegy nagy jóindulattal
A Nokia WP7-es telójára leszek nagyon kíváncsi 
-
Újabb tucat termék a nokiától.Annyira nem olcsó sokat nem is tud.
-
madarasz92
őstag
Nekem is van egy ilyen telefonom én személy szerint meg vagyok elégedve vele mondjuk én csak 1000ft-ért vettem

-
amanoba
őstag
a zsebnehezékkel, mint jelzővel, tökéletesen egyetértek. sajnos tucat-kacat ez a telefon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majdnem ugyan az, mint a C1-01..
Azt tudom mondani, amire kell, arra bőven elég.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapmobilnak elmegy.

Nekem az nagyon fontos. Sokkal fontosabb, mint hogy netezni lehessen egy egérTFT-vel. Nevetséges. Netezésre mondjuk ott van tablet, laptop, PC. A mai mobilokat miért nem lehet telefonálásra használni? 3óra beszélgetés aztán felére esnek vagy az utolsó pálcikára. Szánalom...