- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Hát szerintem a 11000 ft-os ára nem mondható jónak. Mi az hogy egy 2011-ben megjelent telefonban nincs lehetőség memóriakártya használatára? A 2.5-ös füles csatlakozóért jár a füles annak aki odatervezte. Egyébként a gyógyír 1 dollárba kerül:
A szar billentyűzetet nem kompenzálja a hosszú üzemidő, ami a készülék egyetlen előnye...
Ez a készülék is hozzájárul a Nokia lassan elkerülhetetlenné váló csődjéhez. -
tombar
senior tag
amúgy ez a billentyűzet még istenes az én 2323omhoz képest. szerintem pont ez is szerepet játszik a nokia harakirijéhez. igénytelenség... nekem egyetlen szimpatikus tartozéka van, az pedig a lámpa. én ezért max. egy ezrest adnék.
-
mttssz
senior tag
Egyértelmű, hogy nem az okostelefon-rajongó közönségnek lett tervezve.
Alapmobilnak elmegy.
-
blueMerle
veterán
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Az biztos hogy az XXL GSM forgalmazta mert Bogék is tőlük kapták, esetleg érdeklődj náluk.
-
JR.CSé
senior tag
Hát amire a cím is utal annak jó
De félretéve második buli mobilnak összetörni tökéletes.Elvégre ott csak annyi a fontos h elérhető legyen az ember
-
blueMerle
veterán
válasz
Aprósólyom #7 üzenetére
Ez mind oké csak drága.
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem meg olyat tud amit a mai telefonok majdnem egyike sem: Sokáig bírja akkuval.
Nekem az nagyon fontos. Sokkal fontosabb, mint hogy netezni lehessen egy egérTFT-vel. Nevetséges. Netezésre mondjuk ott van tablet, laptop, PC. A mai mobilokat miért nem lehet telefonálásra használni? 3óra beszélgetés aztán felére esnek vagy az utolsó pálcikára. Szánalom...
-
blueMerle
veterán
Ennyit nem ér. A teszkóban szoktak lenni mindegyik szolgáltatónak ilyen 2-8 ezer Ft-os gagyifonjai, annyit tudnak mint ez, akkor már inkább megéri olyat venni. (alcatelek, lg-k, samsungok tetszés szerint
)
A megspórolt krediten pedig betolni egy pizzát
-
$paceman
csendes tag
Alap mobilnak elmegy nagy jóindulattal
A Nokia WP7-es telójára leszek nagyon kíváncsi
-
Újabb tucat termék a nokiától.Annyira nem olcsó sokat nem is tud.
-
madarasz92
őstag
Nekem is van egy ilyen telefonom én személy szerint meg vagyok elégedve vele mondjuk én csak 1000ft-ért vettem
-
amanoba
őstag
a zsebnehezékkel, mint jelzővel, tökéletesen egyetértek. sajnos tucat-kacat ez a telefon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majdnem ugyan az, mint a C1-01..
Azt tudom mondani, amire kell, arra bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged