Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Dettó ugyanez történt, már 2 éve, egy ezer fős faluban, azt is tudtuk ki követte el, semmi, nem foglalkoztak vele.

De ha én, vagy akárki odamenne hozzá, "elrendeznénk" a kárt, akkor mi tuti rácsesznénk. -
nightmare13
őstag
Ezt a 15 hónapos fizetési időt úgy kapta, hogy a feljelentéssel együtt elindítottuk a polgári peres eljárást is, mert így annak a költsége nem terhel minket.
Ha nem fizet, akkor se lesz vele semmi. Max nekünk, károsultaknak kell végrehajtókat fogadnunk, ő ugyanúgy szabadlábon marad...
Egyetértek mindnekivel, vicc az egész. És erről még csak nem is a sokszor szidott rendőrök tehetnek, őnekik követniük kell az eljárásrendet...
Én is elintéztem volna személyesen, csak sajnos Szegedre nem nagyon tudok leugrani Zalaegerszegről...
-
HuMarc
veterán
És ha nem fizeti ki? Akkor nem kell letöltenie a netről a büntetést?
-
FatalEror
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Érdekes.......Ha valaki lop.csal hazudik,az természetes,de ha valaki bántalmazza azt akit lop-csal hazudik,arra egyből rácuppannak.
Elbaszott egy társadalom...Amúgy egyetértek a módszereddel,és díjazom is,más hogy úgy sem lehet rendre nevelni. -
TazLeacher
nagyúr
A "megbaszáson" már túl vagyok képletesen, vagyis már megjártam. Megérte? Meg. Bár akkor úgy gondoltam, hogy rácsesztem (bár akkor is azt mondtam, hogy ha visszacsinálnám se csinálnám másképp, maximum óvatosabb lennék
)A következőnél megpróbáltam törvénytisztelő állampolgárhoz híven eljárni. Megtettem a feljelentést, jártam rendőrségre meg ilyenek. Megmondtam, hogy ki csinálta, elkapták. Mit kapott? Semmit. Azt mondták, hogy ne csinálj ilyet többet, oszt' csókolom. Valószínűleg, ha egy kalapáccsal ripityára törtem volna az ujjait, akkor többet tényleg nem csinál ilyet, és még én is jobban éreztem volna magam. Részemről ez után az eset után megfogadtam, hogy amíg nem komoly bűntényről van szó, én nem megyek még egyszer rendőrségre...minek? Raboljam a saját időmet, hogy utána a sz@rházi az utcán a pofámba röhögjön? Ha meg utána csinálok valamit, akkor jól megszívom, mert mindenhol nyoma van a feljelentésnek, egyből tudják, hogy mi a helyzet...
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Aztán még téged b*sznak meg...Szánalmas ez a rendszer.
-
bullseye
addikt
Nézd a jó oldalát, újra el fogja követni, és akkor már ez is letöltendővé válik...
-
TazLeacher
nagyúr
Már egy jó párszor megjártam. Megtanultam, ha valami problémám van, magamnak kell intézni, mert az igazságszolgáltatásra nem számíthatok. Egy vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)