- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ja, az kimaradt. mi ebből a tanulság? ismeretlen bot esetén mindig meg kell nézni az előkét és a kötéseket...
a többieknek a sztori: bátyámnak van egy kb. 10-éves zsebpecája. eddig kb. 1x látott vizet, azóta pihent. kihozta a tóra, Samy elmagyarázott pár fogást vele, tanítgatta a gazdáját. aztán egyszer a partközelbe, a nád mellé betette. pihent, aztán egyszercsak az úszó elmerült... olyan gyorsan 3 métert ugrani embert még nem láttam, ahogy Samy rávetődött a botra, bevágott, kapás. görbült a bot, húzta a nád felé. egy biztos: nem törpeharcsa volt, hanem vagy ponty, vagy amur. aztán egyszercsak... elengedte a damil a horgot. minden másra számítottunk (törik a bot, törik az orsó, szakad a zsinór, beakad a növényzetbe), erre nem. amilyen letargia következett ezután, az leírhatatlan
nyék után meglátom, hogy merre tovább. ha lesz értelmes kapás, akkor talán érdemes lenne kicsit élőbb vizek felé elmozdulni. bercel, ahogy mondtad is, túltelepített kis víz. nem azt mondom, hogy nincs kihívás, de nem akkora, mint egy nagyobb tavon. ~1ha vs. 300ha... nem ugyan az, nem is beszélve a vízmélységről és a víztisztaságról. azért a berceli tóból nem főznék úgy teát, mint a nyékiből.
pityeszka: most már nem? jelenleg úgy vagyok a törpével, hogy hal-hal
mint kiokosítottak, felesleges megnyúzni, elég a nyálkát leszedni róla sóval vagy forrázással. úgy nem is fő olyan könnyen szét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mint ígértem, folytatom a heti "eseményekkel". Véget ért a tábor, ahol 5 napból 3-an pecáztam is változó...
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple TV eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest