Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Nem kell érteni ezen semmit.Igazad van, lassabban tölt, meg csak annyival több, hogy nem kel dugdosni.
Bár én már itt kicsit kitérnék arra, hogy ugyebár a legtöbb okos telefon 1, jobb esetben 2, netán 3 napot bír ki egy töltéssel.
Ez azt jelenti hogy naponta akár többször is ki-be dugdozod.Ezáltal generálva egy fizikai használatot a telefonnál, ami egy-két esetben eredményezheti az USB bemenet sérülékenységét.Ráadásul én utálom a port, ezért a telefonom nyílásaiban gumi sapkák vannak.Azt mindig kivenni, meg visszarakni...Na az az igazán fáradtságos meló!
De valóban csak ennyivel nyújt többet.Illetve ami nekem lényeges volt, hogy egy ilyen, kb 45 fokos szögben döntött telefontartó kellet, hogy kényelmesen rálássak a kijelzőre.Lehet röhögni hogy mennyire vagyok kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest