- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Nem kell érteni ezen semmit.Igazad van, lassabban tölt, meg csak annyival több, hogy nem kel dugdosni.
Bár én már itt kicsit kitérnék arra, hogy ugyebár a legtöbb okos telefon 1, jobb esetben 2, netán 3 napot bír ki egy töltéssel.
Ez azt jelenti hogy naponta akár többször is ki-be dugdozod.Ezáltal generálva egy fizikai használatot a telefonnál, ami egy-két esetben eredményezheti az USB bemenet sérülékenységét.Ráadásul én utálom a port, ezért a telefonom nyílásaiban gumi sapkák vannak.Azt mindig kivenni, meg visszarakni...Na az az igazán fáradtságos meló!
De valóban csak ennyivel nyújt többet.Illetve ami nekem lényeges volt, hogy egy ilyen, kb 45 fokos szögben döntött telefontartó kellet, hogy kényelmesen rálássak a kijelzőre.Lehet röhögni hogy mennyire vagyok kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest