- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BeLucZ
addikt
válasz szab.tam #426 üzenetére
rohadt 1szerű, 3dmark06 egy cpu limites szar benchmark és mivel ez a cpu igen gyengusz, sajnos komolyan visszafogja pontokat főleg ugye az 1 magra jutó teljesítmény igen rossz, amúgy szerintem a ramok időzítésein lehetne még csiszolni, 3dmark06 nagyon szereti az xp-t is de megértem ha ezért nem akarta felrakni
elhiheted hogy mondjuk egy 5ghzen ketyegő 4960x-el sokkal több pontot kapna ugyanolyan alap gpuval[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
jujj elképesztő vita megy itt a tápkérdésről, egy biztos, sli/cf rendszer alá szerintem illik egy legalább 700W-os minőségi corsair,enermax,seasonic tápot rakni ami 1 ágon is képes leadni sok ampert, tápon ne spóroljon az ember, egy minőségi rendszer megérdemel egy minőségi tápot
-
BeLucZ
addikt
Gratula a géphez!
Észrevételek:
Procit kár volt AMD-re cserélni, SSD alap és abból is valami jobb féle nem is az fps többlet miatt hanem a töltési idők, rendszer gyorsaság miatt, megérdemelné az a jó kis gép ezt a nyalánkságot.
Szerintem egy igazi nextgen gép igy nézne ki( még a földön maradva)
4770k@4,5 Ghz minimum
780Ti Classified
16 GB ddr3 ram
120 Gb csúcs ssd
fullos z77 vagy z87 lap
fullos razer egér és bill
villámgyors gamer monitor 1-2 ms, vagy ips paneles dell monitor ha nem vágysz olyan gyors reakcióidőre de gyönyörű képminőséget akarsz
fullos logitech 2.1 vagy 5.1 hangrendszer
sonar dx hangkari legalább vagy xifi titaniumés akkor ez még nem a fellegek és a 4 gpuk meg extrém procik világa, de ez már azért odabasz kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Politika
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch
- Interactive Brokers társalgó
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest