Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Végre valami épkézláb érvelés!
A kérdés megintcsak az, hogy WoT volt a szempont vásárláskor vagy a mai modernebb játékok.De egyébként egyetértek. Ha egy játék szarul van optimalizálva akkor az jobban fog futni a régi egy szálon jobb teljesítményt nyújtó procikon.
DvD író szerintem is fölösleg, de ne kezdjük újra. Az árát inkább a tápba adtam volna, mintsem egy i5-be.
Máskérdés ha a komplett konfigra szánt árat megnöveljük. És elölről kezdjük az egészet. Akkor lehet én is egy i5-öt i7-et raknék bele. De ha már ez megvan szvsz ez sem tragédia, ahogy az a korábbi tesztekből is látszik. -
mike710
aktív tag
Ja,hogy te úgy érted hogy a megjelenés pillanatától számítva.ÁHÁ! Tehát jobb lefoglalni a sávszélességed 10mbites nettel 8rórára töltögetni netről,mint lefáradni a kapuba átvenni a lemezt a futártól megköszönni és 20 perc alatt feltenni. Még szerencse,hogy nem vagyunk egyformák mert akkor csak erre lenne igény.
Drenadar: Egyszerűen csak ugord át a hozzászólásaim,vagy menj igyál egy kakaót
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Namármost itt 3 megás internet van. Örülök ha multizni tudok.
még 30 giga is lejön másfél óra alatt WTF Nálunk az két nap.
És én mindig dobozos játékot veszek. A digitális regisztráció se a kedvencem, mivel a rockstar games játékok (gta, max payne,) sokkal rosszabb mondjuk a steames változatban.az az 5 ezer forintos dvd nem oszt nem szoroz, nem fogyaszt, nem foglalja a helyet.. de azért még nem kéne floppyhoz hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest