- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is.
Igen, masra is el lehet kolteni a penzt, de az a legfontosabb szerintem, hogy amire elkoltod, az neked oromet okozzon, kulonben majdhogynem kidobott penz, legyen az barmennyi.
En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak.
-
Csak azt nem ertem, hogy valaki szeretne valamit, ami kerul valamennyibe. De az neki draga, ahelyett vesz valamit olcsobban, amit igazibol nem is akart, csak az olcsobb. Szoval kiadtal 8 ezret egy olyan dologert, amit nem is szerettel volna megvenni, a masik meg 15 ezer es hosszu evekig hasznalod. Biztos nem ert volna meg +7 ezret? Nekem igen, csak toled kerdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest