Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Olvasgattam az 560 topicot, láttam neked is volt némi mizéria a kártyával. Gyári órajelen nekem is hülyült pár játék alatt, azt hittem driver gond, mert újabb driverekkel az 550 is szarakodott néha. De hiába lépegettem vissza, nem változott semmit. Sütöttem viszont rá egy újabb BIOS-t és azután azt láttam, hogy 1.037 helyett 1.062V-ot kap a kártya terhelés alatt. Még ez alatt a rövid idő alatt (24 óra) nem rosszalkodott, remélem ez stabilizálni fogja. Mondjuk hűvősebb nyilván nem lesz tőle, pedig a 25 fokos szobában eddig is simán felugrott 77 köré is a GPU, ami azért nem kevés. Bár egy 560 ti-től elvileg nem kiugró, ha jól tudom. Ha azt nézem, hogy a 110 W-os 550 is volt ennyi, bár igaz csak egy, de tíz centis ventivel, akkor még kifejezetten jó is.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Gondolom akkor neked is a két ventis windforce hűtéses oc van? Jó hűtése van ennek, bár ha megterhelem, azért van hangja, míg az 550-en a tíz centis venti elég csendes volt. Szőrös kockával adtam az arcának és bár nem engedtem el a végéig, de olyan 3200 rpm-en már zúgott rendesen.
Mondjuk engem nem zavar, más meg nincs, akit zavarjon és kihangosítva tolom a cuccokat.
Szépen letakarítva kaptam, ahogy én is nekiestem porpisztollyal a sajátomnak, miután kivettem a gépből. Ma viszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk engem nem zavar, más meg nincs, akit zavarjon és kihangosítva tolom a cuccokat.