- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
HP G62 laptopot vásároltam, ami a témában szereplő wlan routeren keresztül csatlakozik az internethez. Ha a laptopot lezárom vagy egy idő után elmegy aludni, és visszalépek, akkor megszakad az internet hozzáférésem a wlanon keresztül, és csak akkor kapok újra IP címet, ha a routert újra elindítom. Windows 7 is csak annyit mond, hogy a router access point hibája és indítsam újra a routert. Fogalmam sincs, hogy miért kapcsol szét, és utána miért nem tud újra automatikusan konnektálni. Az előző laptopomnál semmi ilyen probléma nem volt, pedig a beállítások pont ugyanazek voltak.
-
LazzL
tag
válasz
rallyfeeler #78 üzenetére
Reseteld le a hátulján lévő kis gombbal, aztán az alján lévő felhasználó+jelszó párossal be tudsz lépni.
-
rallyfeeler
újonc
Sziasztok!
Egy Netgear WGR614 v7-es routerem van, a telepítés addig eljutott,hogy az asztalra kitette a rouer login mappát, rákattintok kéri a jelszót, felhasználónevet, de a megadott "admin" felhasználónévvel és"password" jelszóval nem tudok belépni.Nem tudom, h mi lehet a probléma.
Ha valaki tud nekem ebben segíteni legyen szives írjon.
Előre is köszönöm! -
knorbert1992
tag
válasz
Daudi Baldr #1 üzenetére
Üdv Problámám: Összedugom SZAKSZERŰen hiszen a másik lakásbol hoztam a géppel 1üt szóval a gépre már fel van telepítve meg midnen.
Wireless Zölden pislog. ez ok. Powr jó. Internet pirosan pislog:S az admin felületet semmijen ip-vel ne mérem el:S
PLS SEGÍTSETEK
-
Taknyoshal
tag
Hello!
Hogyan állíthatnám be ezen a routeren a torrent sebességét? Van egyáltalán erre valami mód? Vagy azt meg lehet csinálni h vezeték nélkülin kisebb legyen a sávszélesség?
-
adodaniel
őstag
hali, tudna vki segíteni port forwardolásban? utorrentnek szeretnék nyitni, végigcsináltam portforwarding.com-on leírtakat, de mégsem jó.
upc a szolgálatató, win xp, és netgear router. előre is köszi. üdv
-
adodaniel
őstag
hali, tudna vki segíteni port forwardolásban? utorrentnek szeretnék nyitni, végigcsináltam portforwarding.com-on leírtakat, de mégsem jó.
upc a szolgálatató, win xp, és netgear router. előre is köszi. üdv
-
sziasztok! Van nekem is egy ilyen netgear wgr 614-es wifis csodám
Normális az hogy nem tudok belépi a menüjébe ugy ha éélő nem kapcsolat van?csak ugy enged be ha resetelem,és modem nincs rajta.Meg ma csinált olyat hogy besem volt még irva az uj net jelszava meg neve,és mégis csatlakozott a nethez,érdekes
-
pubi67
csendes tag
Jah-és azt irja ki ujrakapcsolodáskor hogy a DNS gyorsítótár kiüritése nem hajtható végre.Hát ez nemtudom mit jelenthet.Segitsetek,-Lehet hogy a menüjében valahol valami rosszul van beállítva. Köszi. Mail: pubi67@freemail.hu
-
pubi67
csendes tag
Van egy NetgearDG834Bv3 modemrouterem.De nincs hozzá telepítési-ill beüzemelési utmutatóm.Dinamikus IP van,a netem T-online.A Smart wizarddal sikerült netet varázsolnom vele de egy pár óra után kidob.Világit rajt a zöld i-internet betü és a két gép egyikén sincs net pedig kivan osztva a státuszába az IP.Reset után ujra megy de megint kidob.VAJON MIÉRT.Legyetek szivesek megirni hogy hogyan lehet vele folyamatos internetem?Vagy ha van kéznél magyar utmutató akkor küldjetek légyszi Mail-ben.A Router NEM wi-fi csak kábeles.1000 köszönet!pubi.
[B][/B]
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nézi azért valaki még néha ezt a topicot.
Kérdésem: Van olyan beállitás ezen a routeren, hogy a rá csatlakozott pc internetes sebességét korlátozzam? -
Rathgo
újonc
Hello!
A kérdésem egy netgear R614V3 router beállításával kapcsolatos.
Hiába reseteltem, a router mindenképp ADSL internettkapcsolatot keres,
vagy a gyártó oldalára átlinkel.
Miként lehet ezt megszüntetni, hogy simán beállíthassam az ip címével? -
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Sajnos router témában én sem vagyok egy ász, és akadt egy gondom. Barátnőmék használnak egy wgr614et, és abba a problémába kerültem, hogy elveszítették a routerhez tartozó jelszavakat. Márpedig marhán kéne, mert az egyik gépre ma raktam új rendszert. router reset szerintetek ezt megoldja?A segítséget előre is köszi
Üdv.: Zotya -
charlie_hu
aktív tag
Ma kaptam egy ilyen routert (v7-es), ámbár nem megy vele a céges VPN. Se a Microsoftos (PPTP), se OpenVPN. Frissítettem a firmwaret a legújabbra, mindenféle neten található mágiákat próbáltam, de sehogy nem megy. Vigyem vissza, nem is fog vele menni (kézikönyvébe pedig azt írták, hogy vpn passthrough megy)
-
BioNiCMaN
addikt
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha leszeretném tiltani a wireless elérést mondjuk minden nap 22.00 és 07.00 közötti időben, hogy tudom megtenni? Az én gépem madzagon csatlakozik a routerhez.
Köszi előre is!
-
M24
tag
Nem állítottam be jelszot a párom tud csatlakozni a unokatesom nem pedig már a router beállításainál felvettem unokatesom is beirtuk a mac számát de igy se tud csatlakozni nem tudja valaki mié?lécci fontos lenne itt a házba is van rutere másnak arra fel tud csatlakozni
-
toldyz
csendes tag
Egy NETGEAR RP614EE-s routert vettem.Nem tudom installálni rendesen.Netem van mindkét gépen,de nem tudok belépni a router menűjébe,mert nem fogadja el a felhasználót és a jelszót.Furcsának tartom,hogy olyan IP-t osztott ki ami nem a ruteron adatlapján lévő 192.168.1.1,hanem 10.0.0.1 a routeré,az egyik gépé 10.0.0.3.Regisztrálni sem tudom mert nem fogadja el a szériaszámot.Van tippetek????
-
ServerWorks
aktív tag
-
M24
tag
sziasztok olyan kérdésem lenne h unokatesom csatlakozni akar alaptojával a netgearos routeremhez és a nevem mellett azt irja ki h automatikus azt h lehet átállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest