Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért nem látom értelmét írni mert Te sem akarod megérteni pedig leírtam h nem védem a neppert: a díler azt teszi amit elvárnak. Ha nem úgy mész oda h segghülye -bocsánat de nem bírom már cérnával- vagy akkor meg sem fordul a fejében h átbasszon. Nem a neppert kell okolni hanem magadat mert megteremted neki a lehetőséget. Újfent befejeztem

-
Nem sértődök, nagyon nem esmersz

Pusztán felesleges digitális környezetszennyezést nem folytatok egy nyerhetetlen csatában. ISmered a viczet, hogy, hogyan gondolkoznak különböző nációk emberei?
-az angol ülve , pipázva
-a német járkálva
-a magyar meg utána
Na és amit leírtam pont ezt hivatott kiköszörülni: ne akkor legyünk már öntudatosak amikor késő, és legyünk már különbek a neppernél a piszkos kis trükkök hanyagolásával. Én mindig (a jó volt egy szalonautóm nulla km-rel) 200k + km-rel veszek kocsit, és soha nem kellett váratlan, cserbenhagyásos kiadással találkoznom. Tehát én nem leszek kevesebb azzal amit csinálok, ha meg jobban tudjátok, nyugodtan panaszkodjatok
-
Ne viccelj már! A totalcar volt az első aki ennyire nyíltan kijelentette, de ennyi. Ugyan gyere már át a milyen autót vegyek topikba, és nézd meg hányan akarnak 2 milláért max 100k-t futott autót ami nagy kényelmes, kicsit fogyaszt megy mint a rakéta és soha nem romlik el. Ilyen egyszerűen nem van. És mégis mindenki mióta világ a világ ezt keresi. Hát akkor jól van álmodjanak nagyot. 20 évvel ezelőtt is ilyeneket csináltak, és most már a németeknél is egyre gyakrabban fordul elő. A magyar csóró, de igényei vannak a semmire. Ez van.
És még mindig ott tartunk hogy én akarok szentesíteni valamit ami nem jó.
Ez az utolsó hozzászólásom, mert érdemi vitát veletek nem lehet folytatni - egyszerűen képtelenek vagytok bizonyos tényeket összefüggésben kezelni, amit nagyon sajnálok, mert nem én leszek az aki vásárlás után szidni fogom a megvett vasat. További jó önsajnálást és más hibáztatását! 
-
válasz
üzenetére
Ezért veszünk állapotot és nem mutatott km-t . Gyertek át az autós topikba és hallgassátok meg azokat az embereket is akik nem tudatlanság szülte félelemmel fordultak használt autókhoz, hanem körbejárták a tetsző típust és megvették a mutatótól függetlenül. Nem sokat lehet hallani a panaszaikat, mert tudatosan vásároltak ismerve pro-kontrát, és milyen meglepetés működik az autójuk. (én vagyok a legnagyobb lutri szerető olyan típusokkal amiket a köznyelv nem hogy nem ajánl, de utcán égeti a fellelt példányokat gazdástól)

(#25) Csapoati: utoljára írom le. Helyetted senki nem fogja megnézni mert "csak". Ha nem tudod mit miért teszel/veszel, akkor hajrá. Ebből vannak az usákokra jellemző problémák, mint az urban legenddé vált 'macskát nem mikrózunk' sztori. Meg az ilyen naiv emberek miatt kell kapmányolni, hogy nem veszünk fel hitelt amit nem bírunk fizetni. Sem az állam , sem más nem hibáztatható a mi rossz döntéseinkért

Én értem mit mondasz és le is írtam hogy tévedsz amikor szerinted a hazugot védem. Én csak annyit mondok, hogy nem lehet másra hárítani a saját hülyeséget.
MOD pontosan az várható el mindenkitől h maga vagy a megfizetett -rgo számonkérhető- szagemberrel járjon el vásárolni. -
WUT életveszély? A DPF meg a kettőstömegű? Vagy úgy alles zusammen ? Mert akkor nem szabad kocsiba ülni mert lehet hogy ráesik egy repülőből kicsúszó vonat. Mert ugye az esély megvan rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#21) blackrulz: mondom kicsit gyúrj az értelmezésre. Sehol nem írtam hogy ez jó, csak azt hogy így van
És itt tájponli ellene (értsd felháborodottan kikérni) kb olyan sikeres mint táncolni az építészetről. Vagy magardór gondoskodsz v megeszed amit kapsz. Ennyi.(#23) Csapoati: ^^ Értő olvasás pls

-
válasz
üzenetére
Soha nem fog visszaszorulni. Amíg ember az alacson állást keresi és nem bírja elfogadni h nincs pénze megfizetni a valóban kicsit futottat, addig lesz. A magyar meg különösen ilyen fajta: neki nem csak kell, hanem jár minden ami nyugaton csak tized annyiért. Aha.
Jó lenne ha nem próbálnál nekem tulajdonítani valamit amit nem mondtam (jelesül hogy legalizálni szeretnék bármilyen törvénytelen vagy etikátlan dolgot). Inkább az értő olvasásra koncentrálj mint autóvásárlásra, mert át fognak ejteni
Nem tettem és teszek egyebet, mit felhívom a figyelmet arra, hogy mástól elvárni akármit butaság. Csak magadban bízhatsz ilyen téren vagy egy általad számlásan(tehát számon kérhető módon) megbízott szagértőben. Majd akkor lehet kérdezni olyat amiről normál körülmények között a többség azt sem tudja h eszik-e vagy isszák, meg hogy k.drága. Azért van egy tippem, hogy ha azt mondta volna h nem tudja van-e benne, akkor meg az lenne a baj. -
Milyen kiforgatott? Van róla fogalmad hány ember hazudik a CVjében? Mert el akarja adni magát. Persze, a mindenkinek lehet, de ha valaki akar venni valamit akkor vele tilos hogy megtörténjen... aha ... sok sikert a bekötött szemű repülőgép vezetéshez!
-
A visszatekerést is a vevőnek kell ellenőrizni! Neked vevőként egy jogod van: minden tőled telhetőt megtenni, hogy tudd mit veszel. Ennyi. Ha szerinted alanyi jog a nem átverés akkor miért nem a Kossuth téren tüntetsz?

A használt autó eladás itthon meg itthon bizony csak azon múlik h ki mekkorát tud hazudni. Mert a vevő elvárja hogy hülyének nézzék. Ajánlom a figyelmedbe az utolsó 3 linket. Jó lenne már végre szembenézni a ténnyel, hogy használt autóban nincs hibátlan és keveset futott és olcsó és gondozásmentes és sportos és jól pakolható és keveset fogyasztó és kényelmes! Ha valaki megérti h mit jelent a keményen megkeresett pénzért támasztott elvárás akkor az én vagyok. De legyen már mindenki annyira tudatos, hogy ha maga nem is érti, akkor szagember fizet meg a probléma minimalizálásra. -
-
Tehát nem ismered amit veszel, de másnak ezt felrovod?
Tudod a használt autó piac is olyan mint bármi: azt adja amire kereslet van. Nem akarom védeni a neppert, de el kellene gondolkodni hogy miért is születnek ezek a szentségelő tapasztalatok...
Te mit tudtál-hallottál? Hogy van két k.rva drága alkatrész? Amikor ott voltál, megmérted, megvizsgáltad őket? Fenét, még azzal sem voltál tisztában, hogy egyáltalán van-e az adott típusban
-
A nepper eladni akar olyannak aki venni akar. Természetes hogy a körülményeket próbálja ideálissá tenni.
A autók többségénél ilyen idősen nem rentábilis a kettőstömegű és/vagy részecskeszűrő csere. Egyszerűen az autó eladási árának túl nagy részét teszi ki - tehát a kérdésed mint olyan számomra értelmezhetetlen(még akkor is ha nincs ebben a típusban) hiszen tudatosan ugrattad be, számítván a helytelen válaszra. Most meg bosszankodsz. Nem egyszerűbb feltételezni a rosszabbat és nem bosszankodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez az utolsó hozzászólásom, mert érdemi vitát veletek nem lehet folytatni - egyszerűen képtelenek vagytok bizonyos tényeket összefüggésben kezelni, amit nagyon sajnálok, mert nem én leszek az aki vásárlás után szidni fogom a megvett vasat. További jó önsajnálást és más hibáztatását! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tettem és teszek egyebet, mit felhívom a figyelmet arra, hogy mástól elvárni akármit butaság. Csak magadban bízhatsz ilyen téren vagy egy általad számlásan(tehát számon kérhető módon) megbízott szagértőben. Majd akkor lehet kérdezni olyat amiről normál körülmények között a többség azt sem tudja h eszik-e vagy isszák, meg hogy k.drága. Azért van egy tippem, hogy ha azt mondta volna h nem tudja van-e benne, akkor meg az lenne a baj.