Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek ezzel a meglátásoddal, de pár év alatt szerintem változott a világ. Kezdenek rájönni sokan arra amit te is írtál, hogy az állapot számít. Ettől függetlenül még mindig vannak olyanok, akik valóban a csoda autót akarják megvenni 500 rupiért, ez tény, de egyre több céltudatos vásárló van, akik rájöttek arra, hogy mi számít. De az is tény , hogy rengeteg szemétláda dealer van, akik bármit bárhogyan eladnak, eltitkolnak tényeket, javítanak és gányolnak, csak hogy ne az árán adják el a kocsit, hanem jóval fölötte. és nem azért mert ezt igényli a magyar, vagy bármilyen normális ember.. Ezeket a dolgokat semmi nem szentesíti fel, az sem hogy ő kereskedő és abból él és "szegénynek" el kell adnia az autót. EZ a dolog jött át itt sokunknak abból amit írtál, ha nem erre gondoltál, akkor viszont rosszul fogalmaztál, vagy rosszul értelmeztünk. ennyi., kár megsértődni azért mert más a véleményünk dolgokról.
8th ( #31): Ne haragudj meg, de jót mosolyogtam ezen. Kissé naív meglátás azt hinni, hogy egy fél órás diagnosztika vagy átnézés bármire biztosíték.Ezt egy autószerelő, akit magaddal rángatsz is megállapíthatja, de pl pont a kettős tömegű lendkereket 20 perces munkával ( gányolással) meg lehet úgy tákolni, hogy akár 1000 kilométert elmegy anélkül, hogy rázna vagy rezonálna a kocsi. Arról már ne is beszéljünk, hogy ahol veszed a kocsit a környéken lévő komolyabb autószervizeket a nagyobb kereskedők már betéve ismerik, a szerelők számát elmentve tartják és bármikor végighívják. Én ezt tudom jól, hisz évekig dolgoztam az Opel Gemencnél, sokszor több pénz jött be a kereskedőktől, mint a havi bér, a szerelőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Vicces képek
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest