Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek ezzel a meglátásoddal, de pár év alatt szerintem változott a világ. Kezdenek rájönni sokan arra amit te is írtál, hogy az állapot számít. Ettől függetlenül még mindig vannak olyanok, akik valóban a csoda autót akarják megvenni 500 rupiért, ez tény, de egyre több céltudatos vásárló van, akik rájöttek arra, hogy mi számít. De az is tény , hogy rengeteg szemétláda dealer van, akik bármit bárhogyan eladnak, eltitkolnak tényeket, javítanak és gányolnak, csak hogy ne az árán adják el a kocsit, hanem jóval fölötte. és nem azért mert ezt igényli a magyar, vagy bármilyen normális ember.. Ezeket a dolgokat semmi nem szentesíti fel, az sem hogy ő kereskedő és abból él és "szegénynek" el kell adnia az autót. EZ a dolog jött át itt sokunknak abból amit írtál, ha nem erre gondoltál, akkor viszont rosszul fogalmaztál, vagy rosszul értelmeztünk. ennyi., kár megsértődni azért mert más a véleményünk dolgokról.
8th ( #31): Ne haragudj meg, de jót mosolyogtam ezen. Kissé naív meglátás azt hinni, hogy egy fél órás diagnosztika vagy átnézés bármire biztosíték.Ezt egy autószerelő, akit magaddal rángatsz is megállapíthatja, de pl pont a kettős tömegű lendkereket 20 perces munkával ( gányolással) meg lehet úgy tákolni, hogy akár 1000 kilométert elmegy anélkül, hogy rázna vagy rezonálna a kocsi. Arról már ne is beszéljünk, hogy ahol veszed a kocsit a környéken lévő komolyabb autószervizeket a nagyobb kereskedők már betéve ismerik, a szerelők számát elmentve tartják és bármikor végighívják. Én ezt tudom jól, hisz évekig dolgoztam az Opel Gemencnél, sokszor több pénz jött be a kereskedőktől, mint a havi bér, a szerelőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest