- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Bort, bluest, békességet mindenkinek!
Kedves Guga!
Jó volt a Párod és a Te soraidat is olvasni. Csak így tovább! TANÍTÓKRA manapság nagyobb szükség van mint valaha.
Nagy üdv: Eastman
Gyerekkoromban az összes haveromat én kértem el a szüleitől, bandázni, mert annyira éreztem az udvariassági formulákat. Általában az anyukák hamar ellágyultak. Kamaszkoromban évekre összezavarodtam és mivel csak magamra számíthattam abban az időben, nehezen találtam a verbális kiutat, ami aztán ipari tanulóként gyorsan a helyére került mivel szolgáltattunk és mivel a Misi bá gyűlölte a világot ellenben imádta a jattot, elég széles spektrumon megismerhettem az emberi kommunikációt. Később az értékesítésnél majd a pultozásnál hasznosítottam a korábban tanultakat időnként végletes szituációkban is. Aztán itt a PH!-n zavarodtam össze újra, már felnőttként a nagy tegezésbe-magázásba. Azóta látogatok ide nap mint nap amióta netezek. Itt tanultam netikettet is az évek alatt, ha egyáltalán van ilyen. Eleinte nagyon udvarias voltam aztán nagyon nem, később rájöttem, hogy egy-egy tizenegynéhányéves júzert aki a hálón (vagy inkább a hálóban) nőtt fel képtelen vagyok meggyőzni az alapvető tiszteletről és nem is az én dolgom, hogy értelmet csiholjak az információt beengedő, de feldolgozni nem tudó bináris rendszerükbe. De mint tudjuk a gaz is valahogyan megnő, ha éri az eső.
Budapesten élek és úgy érzem, hogy nincs általános recept az emberi kapcsolatfelvételre. Mindenki rohan keresztbe-kasul, törtet, habzsol, akar, követel, elvesz, mindenkinek jogai vannak. Fél éve azon dolgozunk, hogy felépítsünk egy kis céget, ahol emberek fájdalmait csillapítjunk. Egy faszi kinézte magának a domain nevem, felhívott és a második mondatában perrel fenyegetett. Az elsőben regisztrációs díjon "átvette volna" az ötletem. Az ügyvéd képtelen volt 14 napon keresztül bejegyeztetni a cégecskét. Kétszer elgépelte az Édesanyám nevét, nem tudja leírni hiba nélkül, hogy Katalint, képtelen volt helyesen leírni, hogy Magyarország, képtelen volt önállóan befejezni a cégalapítást. Nekem természetesen betűről betűre be kell tartanom a törvényt. Mégsem haragszom rájuk. A saját korlátaik rabjai. A hitem és az önbizalmam kovácsolják.
Tisztelet.
Tisztelem a nálam idősebb nőket, tisztelem az anyákat, tisztelem azt aki tiszteli magát. Tisztelem a munkát, tisztelem a teljesítményt, tisztelem a pontosságot, a szavahihetőséget, a hitelességet. Tisztelem azt aki kiérdemli a tiszteletemet. Mindenkivel kedvesen és tisztelettudóan nyitok. Mindenkivel. Első körben mindenkinek kijár a tisztelet.
Bort, Bluest, Békességet!
A veszteseknek, akiknek könnyű,
mert nem sok mindent veszíthetnek el,
a győzteseknek, akiken átok,
hogy mindig, mindenáron győzni kell,
a részegeknek, akiknek jó úgy,
és a józanoknak, akiknek nem,
a rosszaknak is, ha velünk vannak,
és a jóknak is - akárkivel,bort, bluest, békességet.
Bort, bluest, békességet.
Bort, bluest, békességet
mindenkinek.A barátoknak, akik nélkül
szabadon volnék ugyanez,
a szabadoknak, akik végül
nem tartoznak sehol senkihez,
a senkiknek is, akik otthon
így is fontosak valakinek,
adjon az Úr, ahogy kérem,
amíg megvagyunk, amíg lehet,bort, bluest, békességet.
Bort, bluest, békességet
mindenkinek.
Mindenkinek.Horváth Attila, Póka Egon, Deák Bill Gyula
U.i.: ...és tisztelettel kérem a fórum üzemeltetőit, hogy legyen előnézete a hozzászólásoknak, mert időnként elveszek a kódok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megkérdeztem tőle: „Akkor mi most tegeződünk?” Persze! – mondja, tegeződik ő mindenkivel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Hardcore café
- GTA V
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest