- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbikkka
csendes tag
Leírtam, hogy nem neked ment, mellé kattintottam, de ahogy nézem kicsit még is fáj.
Amúgy, hogy jön ide az AMD? Attól, hogy ő kezdte a techet, egy szóval sem érdekelt, hogy mi van vele. Most az NV-ről van szó. A márkahűség engem is messze elkerül."Elég rossz érzés lehet annak, aki elszánta magát, év végén megvette a drága feláras monitort, majd két hétre rá bejelentik ezt. Nem gáz ez kicsit szerinted? Nincs benned empátia? Tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is..."
Most nem azért, de ha most megveszek egy TV-t, jövőre kijön egy jobb technológia, sajnáljam magam? Hogy hú, most beinvesztáltam, de a geci Samsung nem mondta, hogy jövőre mit hoz ki.. Tudom béna példa, de a lényeget tükrözi. Hát szerintem a dögöljön meg a szomszéd tehene is, pont nem az én felfogásom.
Hanem pont annak, akinek régebbi hardvere van és kiakad. Amúgy meg fogyasztói társadalom vagyunk (sajnos), ennél sokkal gecibb húzások mennek a világban...
Amikor megvettem tisztában voltam mit vettem. Ezt nem értik meg az emberek. TUDATOSAN vásároltak. Azt meg, hogy mit hoz a jövő, nem mindig lehet belőni. Akkor is ez egy kva nagy lehetőség, hogy 2 éve vásárolt termékekkel is használhatjuk ezt a funkciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest