- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az, hogy valami nekem látszólag elkezdett némileg drágulni, az még nem jelenti azt, hogy szerintem már vissza is jutott, vagy hogy akár valaha vissza fog jutni oda, ahol valamikor régen járt a köztes csökkenés előtt (mert ja, nyilván olyan is volt), pusztán azt hogy most épp emelkedni látszik (szerintem).
De mikor valami a semmiből néptermékké válik, érthetőbb az árcsökkenés, mint ha elkezd kiszorulni onnan az ár magasabbra kúszása miatt (újra "elit" termék szaga kezd lenni, legalább is ha vadul extrapolálunk a jövőbe a közelmúlt pontjaiból).
Persze tudom, hogy az utóbbi években onnan is jön ez az emelkedés, hogy meg kellet próbálni visszahúzni a legutóbbi (2008 utáni) árcsökkenéseket (vagy legalább is pénzrontást nem lekövető stagnálást) követő eredetileg tervezett görbére, ami mostanra már valószínűleg teljesen ellapult volna így is, úgy is (most már nem csökkenne tovább semmi, ha lett volna közben "válság", ha nem), és jött hozzá idő közben jelentős pénzromlás (így magasabbra landolhat az árcímke, mint régen).
De ezeket összevonva sem biztos, hogy jó ez az irány. Nekünk vásárlóknak biztos nem, de kicsit hosszabb távon talán a gyártóknak se (most pár évig emelik az árakat, aztán ha túl jól sikerül, megint vissza fog esni a kereslet és akár csökkenteni kell az árat).
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest