Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Veled. beX-elni valamit szoktunk, amikor azt akarjuk jelezni, hogy az van, vagy az a helyes, tehát szerintem a "nem x-elte az rgb-t ennél a terméknél nem helytálló, mert akkor nem lenne benne pilács. Talán könnyebben érthető lenne valami olyasmi, hogy ennél is x-elte, vagy ha már szójáték, akkor "nem skippelte", vagy mittudomén.
Locutus: jaja, ezt én is adnám, mert ez inkább egy nem különösebben olcsó dísztárgy, ami még hűt is kicsit és nem fordítva. Igazából nincs ezzel baj, de ez alapvetően egy másik kategória szerintem (bár ahogy látom, lassan már ez az "új pi*a"
).
-
snorbi82
senior tag
Akkor velem van a baj. Én értem a szójátékot.
X - a hűtési segéd eszközre elhelyezett x - re vonatkozik és ebből kerekedett egy érdekes szójáték. -
Kisbocs06
tag
Arra gondolhatott az író hogy 2020 ban már egyáltalán nem meglepő az RGB , sott szinte már alap és az lenne szokatlan ha nem lenne ledes .Ettől függetlenül a cím az értelmetlen és ami a lényeg lenne a hűtési teljesítmény arról nem sok szó esik ( pedig külön van hozzá egy jelző ami felkeltette a figyelmem hogy " némi hutesre is alkalmas " azt vártam volna hogy szépen világít de gyengén hűt .Nagyon esik a színvonal sajnos .
-
Locutus
veterán
Lassan kategóriákban lehet sorolni a ventiket, a szerint, hogy csak dizájnra való, vagy hűtésre is alkalmas-e.
-
dabadab
titán
Érti valaki a címet?
Én arra tippeltem, arról szól, hogy nincs RGB a ventillátorban, de ezek szerint rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A háromdarabos pakkban megvásárolható MF120 GT némi hűtésre is képes amellett, hogy szépen világít.
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Bittorrent topik
- MotoGP & WSBK
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest