Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8th

addikt

LOGOUT blog

válasz HoaryFox #11 üzenetére

szóval legalább még 180-200ezer forintot rá kéne locsolni ahhoz, hogy át tudjam tolni a vizsgán ('17 májusában esedékes) Amúgy nincs semmi gondom az autóval, hűséges társam már 8. hónapja, de nem tudom, meddig érdemes még rá költeni.

Kevés autó van amit olcsóbb üzemben tartatni egy első generációs Astránál. Ez a németek régi swiftje. Én tuti megtartanám ennek legalább ismered már minden nyűgjét előre látod nagyjából mikor mit kell majd rá költeni. Ha most veszel valami fiatalabbat drágábbat mire az a nevedre kerül biztosítást kötsz folyadékokat vezérlést cseréltetsz kicseréltetsz rajta mindent amit feltétlen kell rámegy a gatyád is és még egy métert sem tettél meg vele. Arról nem is beszélve, hogy azon is előjöhet bármi amit a kedves eladó "elfelejtett" megemlíteni eladáskor.

Ezt meg kilakatoltatod és évekig nem kell hozzányúlni. Az F Astra futóműve legendásan tartós. Ha felújíttatod jó sokáig nem kell nyúlni ahhoz sem. Fogyó kopó dolgok gombokért vannak hozzá, piaci áruk már rég nincs szóval én biztos megtartanám és használnám amíg idézőjelben ki nem esik alólam.

Új hozzászólás Aktív témák