- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ilyen nasom most, de ideiglenesen, úgyhogy nem szeretnék FFP-vel meg ilyesmivel molyolni... Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek tarcsiba őskövület zypkg csomagfájljai? Transmission és egyéb. Tudom nem aktuális release-ek nagyon meg tele vannak lyukakkal, de nekem max pár hétre kellene, addig meg jó lenne legalább a transmission. Előre is köszi a segítséget! -
-
thboxx
aktív tag
válasz
Vigyorka #18171 üzenetére
Köszönöm, ezt a weboldalt én is megtaláltam. A baj az, hogy itt olyan opciók is megjelennek a beállításban, amik nekem nem... Mintha egy ultra butított firmware lenne a routeren...
Szerk.: pl nekem a bejelentkezőm is alapból nem root/admin, hanem 3play/meg valami kódsor amit már megváltoztattam...
-
thboxx
aktív tag
Hali!
Most kötöttem T-s vatta új optikai netet, és sehogy nem ér el píreket vagy trekkert az NSA310-re telepített TM.
A T saját Huawei HG8245H-s routerét szeretném használni. Előtte más netem volt modem->zyxel nbg6716router->nas. minden ment automatán. Most próbálkoztam port forwardinggal a routerben, de semmi siker. Net van, a nast a webes böngészőben elérem, windows alatt is látom a hálózati megosztásokat, de TM használhatatlan. A beállításaiban azt írja: "Peer listing port: ******* Port is Closed"
A gépekhez értek szoftveresen is, meg hardveresen is de a hálózat a gyenge pontom...
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv.
-
thboxx
aktív tag
válasz
Somatom #17965 üzenetére
Azt vágom, hogy nincs olyan, hogy RAW fájlrendszer... de miért írja a driver is RAW-nak az ext4-es partíciót?[kép]
Mert elvileg ext4-nek kéne lennie... amúgy meg a nasba szánom a 3TB vinyót és pont a mentés lenne a cél, de nincs más ekkora méretű táram itthon, amire menthetném a filmeket, majd fel a nasra az új vinyóra...
-
thboxx
aktív tag
Hali mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy megdöglött (illetve nagyon a végét járja) a NSA310-es (TDC) nasomban
lévő 2TB vinyó (WD RE). Vettem bele vatta új 3TB (WD RED) merevlemezt a helyére, viszont sehogy nem megy az adatmentés a régiről az újra. Mivel van rajta ~190 film ezért fontos lenne, de nincs 2 nasom a művelethez. Ha valaki tud más megoldást, szívesen várom az ötleteket. Természetesen a filmek a nas által kreált RAW file system partíción vannak, amit csak a nas olvas, vagy ír... Semmilyen windowsos driverrrel nem láttam a partíción semmit... Csak a mellette levő ext4-es kiterjesztésű 500MB-os partíciót, amin ugye nem az van ami nekem kell...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dark Souls sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest