-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
epszilon
csendes tag
Nálam adminként minden video látszódik a video részen, persze csak úgy ha én beállítom, hogy mi legyen látható. Ha nem állítom be akkor nekem se látszódik semmi. Nem szar ez csak bele kell magát ásnia a nas kezelésébe az embernek és akkor minden tökéletes
Ezt csináld meg és akkor nálad is jó lesz, persze adatmennyiségtől függően el fog pötyörészni magában a nas mire elkészül:
alkalmazások - média kiszolgáló - Engedélyezze Twonky Media Server elé pipa - megosztások közzététele fülre katt - közzététel nálam public és videó mellett raktam pipát azokat ossza csak meg - sor végén videók közzététele mind a kettőnél pipa. Többi elől az összes pipát kivettem így a csomó videót megossza de semmi mást mint pl. nálam pucér csajok képeit nem Ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
Elekk
csendes tag
Most meg a "music" menüből egyszerűen eltűnt a könyvtárak fele, pedig csak kikapcsoltam tegnap és bekapcsoltam ma. A processzor 100%-on dolgozik valamin kb negyed órája, pedig semmit nem kértem tőle.
Megüt a guta. Napok óta küzdök vele. Miért nem lehet egyszer valami olyasmit piacra dobni, ami nem ezer csúcs szolgáltatást nyújt és mindet szarul, hanem mondjuk egyetlen egyszerűt, de azt hibamentesen? Az egyik oldalon látványos műszaki megoldásokkal villog, miközben olyan röhejes és alapvető hiányosságai vannak, ami még egy részeg óvodásnak is feltűnik.Például van-e ehhez bárhol olyan használható leírás, amiből kiderül, hogy pl (adminként bejelentkezve) miért nem látszik SEMMI a filekezelőben a music/video könyvtárakban, amikor a "music"/"video" menüpontból megközelítve ott röhög több száz felvétel? Meg hogy most miért nem látok húsz olyan könyvtárat a "Music" menüpontban, amelyekből a tegnapi kikapcsolás előtt két perccel még zenét halgattam?
De van itt még vagy húsz hajmeresztő jelenség... -
törölt tag
Biztos, hogy okosabb. Mint írtam, pont ilyen feladattal teszteltem. Sztem az XP -re tulkép ráerőszakolják az ext -et. Az nem ua., mintha egy oprendszer natívan kezeli. Azért azt nézd meg, hogy van -e összefüggés az eltűnt fájlok és a nevükben lévő ékezetes karakterek küzött! Különös tekintettel a Ő és Ű -re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az furcsa, hogy ugyanabban a mappában csak a fájlok egy része látszik. Talán az ékezetes karakterek miatt lehet, vagy mert az XP nem nagyon kezeli az ext4 -et.
Ha nincs mechanikai (érintkezés) hiba, akkor a másolás azért lassú, mert a hálózat nem minden eleme Gigabites. Én már költöztem át NSA210 -ből 310 -be. Ha van e-Satás, külső házad, akkor a legegyszerűbb, ha letöltesz egy [XP-Puppy528] -as linuxot. Kiírod lemezre, vagy bootolható penre és bebootolsz róla. Alapból van rajta TC -hez hasonló, kétablakos fájlkezelő. Mountolod a meghajtót (alul katt az ikonjára) és beállítod hogy honnan, hova másoljon. Nekem a 2 Terrás táron lévő 1,2 Terrás anyaggal végzett kb 2óra alatt. Ha csak nagy videófájlok vannak, akkor gyorsabb is lehet. A laptop vinyója lesz a szűk keresztmetszet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...