Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsika1700
csendes tag
válasz pengemetal #167 üzenetére
Ha jól tudom, akkor teljesen kikapcsol, és a W.O.L wake on lan-on keresztül tudsz egy magic csomagot küldeni neki,ami feléleszti,de ezt be kell kapcsolni a nas admin felületén.
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #892 üzenetére
A NAS-on hova kell rakni a kicsomagolt ffpstick fájloat, ha nem akarok pendrive-ot használni?
-
Bélaaaa
őstag
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #916 üzenetére
azon már szerencsére túljutottam, most a transmission telepítésnél akadtam el, lásd az előző hozzászólásom. Kétszer is letöltötte a fájlt a mögé rakott "1" abból adódik, de sem a curl-7.18.1.tgz-t sem a curl-7.18.1.tgz1-et nem hajlandó telepíteni. szerinte invalid package.
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #919 üzenetére
Nem stimmel a Transmission_home sor.Nálam ez van. Jó így, vagy nem?
"if [ -d /mnt/HD/HD_a2 ]; then
TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD/HD_a2/.transmission-daemon user=root
else
TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD_a2/.transmission-daemon user=root
fi" -
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #923 üzenetére
Köszi, módosítottam. Próbálkozom az Androidos GUI-val csatlakozni, de sajnos nem megy. ( A számítógépre nem tudok telepíteni semmit, nincs admin jogom. ) A 9091-es portot forwardoltam a NAS felé, dyndns cím aktualizálva van.. A remote client path-hoz mit kell beírni?
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #934 üzenetére
Megpróbáltam hálózaton belül, de így sem megy. Le lehet valahogy lokálisan ellenőrizni, hogy fut-e a transmission és jól van beállítva minden?
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #938 üzenetére
Feltelepítettem egy gépre a Remote Gui-t, ezzel be tudok lépni. Androidon továbbra sem megy. A kapcsolat létrehozásánál be van írva a remote client path-hoz "/trasmission/rpc". A pc-n nem kért ilyen beállítást, lehet, hogy ide mást kellene írni?
[ Szerkesztve ]
-
dxavier
csendes tag
válasz pengemetal #1001 üzenetére
Ezer kösz ezt rendesen elnéztem!!!!
Azonnal megy is a letöltés...
Zyxel NSA-325 FFP-vel TM-el és PLEX-el
-
Tonyk
veterán
válasz pengemetal #18046 üzenetére
http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/zypkg-repo/
Ezt tetted a web_prefix-be, és nem jelent meg a metarepository? A sor végére ütöttél egy entert?
Ha nem vagy biztos a dolgodban, töltsd le ezt, és tedd a admin/zy-pkgs könyvtárba.Szinkronizáláson mi értesz? Mindkettő koppra u.a a tartalom legyen? Annyira nem jó ötlet, mert ha törölsz valamit és nem veszed észre, akkor mindkettőn törlődik. Nincs backup.
Célszerűbb a nason egy olyan backup-ot tárolni, ahol minden, addig gépen megfordult fájl elérhető. Nyilván nagyobb a helyigénye, de meg van minden. Erre bőségesen elegendő egy ütemezett feladat, ami futtat egy xcopy-t megfelelően felparaméterezve.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest