Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodreg
csendes tag
Sziasztok!
NSA310-re próbálom felvarázsolni [ezen] leírás alapján felvarázsolni az miniDLNA+Transmission duót.
(A NAS-t 1TB HDD-vel helyeztem üzembe, frissen formázva. 4.70 (AFK.3) fw-re frissítettem, interneten fellelt update állománnyal (md5 checksummal ellenőrizve).)
root jogokat előtte ezzel a leírással szereztem. (Root Access: NSA310 Firmware V4.70(AFK.1) )
SSH-n, Putty-val NsaRescueAngel-ként léptem be ezek után.Az UWSiteloader résznél elakadtam:
uwsiteloader.sh parancs után azt írta nem találja az uwsiteloader.sh-t.Mivel a which wget a /usr/sbin/wget választ dobta, próbáltam orvosolni:
export PATH="/ffp/bin:/ffp/sbin"Ezt követően sikerült elindítani az uwsiteloader.sh-t.
Minden kérdésre "oké, yes" válasz után ezt a hibaüzenetet dobta:"Dowloading definitions FAILED, please check your internet connection!"
Hibaüzenet előtt ez volt a log:
Valaki legyen szíves segítsen, mert itt megállt nálam a tudomány! (Linux noob vagyok, szóval csak finoman hordjatok le, ha valami, valahol félrement
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Androidos fejegységek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest