Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogtunder #66 üzenetére
Nem egy médialjetászó van, amelynek nem elég a fájlt elkezdeni lejátszani. Van olyan fájlformátum, amit ha betöltesz, az egész fájlt - vagy annak nagy részét - beolvassa a lejátszó. Én a K-Lite codec pack-ra esküszöm jó rég óta, Media Play Classic-al mindent visz, elképesztően jó és nagyon szeretem, stream-eket azokat tudó erősítőre forwardol 1:1 stb. De a lényeg nem ez. Hanem ha egy adott média fájlt megnyitsz és előtte 20 mp-et várakozol, vagy 3-at, na az a nagyon nem mindegy. Persze ez nem flac, wav vagy mp3-nál jön elő, még csak nem is avi vagy mkv-nál, de bele lehet futni 1-2 hülye kódolású fájlba, ami kb. "Not responding" -ot eredményez a Media Player Classic ablakára, totál kifagyást jelez, majd ha úgy hagyod jó sokára, egyszercsak hopp, betöltötte és megindul minden (esze ágában nincs kifagyni).. a logokból pedig látszik, hogy lejátszás előtt beolvasta az egész fájlt kb csigatempóban.
Sztem a 100Mbit karcsú, amúgy filmre egy N-es wifi oké (1080p) ami átvitelben több is 100-nál (ténylegesen!) de egyébként a 100Mbit mint olyan, inkább kompromisszum.. és mint olyan, elég soványka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest