Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz fogtunder #66 üzenetére

Nem egy médialjetászó van, amelynek nem elég a fájlt elkezdeni lejátszani. Van olyan fájlformátum, amit ha betöltesz, az egész fájlt - vagy annak nagy részét - beolvassa a lejátszó. Én a K-Lite codec pack-ra esküszöm jó rég óta, Media Play Classic-al mindent visz, elképesztően jó és nagyon szeretem, stream-eket azokat tudó erősítőre forwardol 1:1 stb. De a lényeg nem ez. Hanem ha egy adott média fájlt megnyitsz és előtte 20 mp-et várakozol, vagy 3-at, na az a nagyon nem mindegy. Persze ez nem flac, wav vagy mp3-nál jön elő, még csak nem is avi vagy mkv-nál, de bele lehet futni 1-2 hülye kódolású fájlba, ami kb. "Not responding" -ot eredményez a Media Player Classic ablakára, totál kifagyást jelez, majd ha úgy hagyod jó sokára, egyszercsak hopp, betöltötte és megindul minden (esze ágában nincs kifagyni).. a logokból pedig látszik, hogy lejátszás előtt beolvasta az egész fájlt kb csigatempóban.

Sztem a 100Mbit karcsú, amúgy filmre egy N-es wifi oké (1080p) ami átvitelben több is 100-nál (ténylegesen!) de egyébként a 100Mbit mint olyan, inkább kompromisszum.. és mint olyan, elég soványka.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés