Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Ember, nem gondolnád, de engem az zavar, hogy nem tudtam, mi legyek a sok közül, amihez értek. Aztán végül úgy döntöttem, programozó leszek, lemegyek az ELTE IK-ra, aztán lesz valahogy - mert az legalább biztos pénz, biztos piac, stb. De most itt vagyok, és nagyon nehéz a matek, pedig programozni tudok, de hát hiába, ha a matek a szórótárgy...
Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.Szóval egyik véglet sem jó.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- EA Sports WRC '23
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.