- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Ember, nem gondolnád, de engem az zavar, hogy nem tudtam, mi legyek a sok közül, amihez értek. Aztán végül úgy döntöttem, programozó leszek, lemegyek az ELTE IK-ra, aztán lesz valahogy - mert az legalább biztos pénz, biztos piac, stb. De most itt vagyok, és nagyon nehéz a matek, pedig programozni tudok, de hát hiába, ha a matek a szórótárgy...
Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.Szóval egyik véglet sem jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- Spórolós topik
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.