Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Ember, nem gondolnád, de engem az zavar, hogy nem tudtam, mi legyek a sok közül, amihez értek. Aztán végül úgy döntöttem, programozó leszek, lemegyek az ELTE IK-ra, aztán lesz valahogy - mert az legalább biztos pénz, biztos piac, stb. De most itt vagyok, és nagyon nehéz a matek, pedig programozni tudok, de hát hiába, ha a matek a szórótárgy...
Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.Szóval egyik véglet sem jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.