Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) eddie17


eddie17
addikt

Egy csónakban evezünk, én sem tudom mi szeretnék lenni:) Most munkát keresek, és kicsit elmélázok mit is akarok. Igaz egy mobilszervízes tanfolyamot el fogok végezni, de arra azért nem lehet építeni. Szóval mellé kell valami más, na de itt jön a nagy kérdés: MI?
Fene se tudja...

(#2) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Én még általános iskolás koromban (6-ik körül , de az is lehet előtte:F) elhatároztam hogy asztalos leszek, idén végzek:) Apukám is az, megtetszett, más nem is akartam lenni. Elég sokan kérdezték, hogy miért nem számítástechnikai suliba jelentkeztem. Mondtam mert nem érdekel. Néztek rendesen, de hát ez van:D

Az írásban a .?! jelek után egy space-t szúrj be;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#3) Narxis válasza eddie17 (#1) üzenetére


Narxis
nagyúr

Ez a mobilszervízes dolog engem is érdekelne, de tényleg nem lehet rá építeni.Jövő héten kitöltök kíváncsiságból egy pályaválasztó tesztet, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.Azért megírom, hogy érdemes-e egy ilyet kitölteni, hátha segít neked vagy bárkinek.

Thanos was right.

(#4) Narxis válasza Winner_hun (#2) üzenetére


Narxis
nagyúr

Nagyon irigyellek, egyrészt mert tudtad, hogy mi szeretnél lenni, másrészt mert apukád mellett/tőle is tanulhattál. Itt Szegeden nem sok helyen lehet ilyen szakmunkákat tanulni, csak a szakmunkásképzőben, de arról nagyon sok rosszat hallottam. Állítólag nem tanulnak nagyon semmit, csak éppenhogy elvégzik és utána egy szekrény készítése is nehéz nekik.

Thanos was right.

(#5) eddie17 válasza Narxis (#3) üzenetére


eddie17
addikt

Na arra kíváncsi lennék. Először úgy volt, hogy főiskolára megyek, de aztán az mégsem gyere be, több okból is. Most valami okj-s képzést nézegetek. Csak még azt sem tudom, mi érdekelne igazán... nehéz eset.

(#6) vranyek


vranyek
aktív tag

Öregem!! mintha az én életem írtad volna le.....pfff....annyi a különbség,hogy a műszakira járok....de mindenmás 100% stimmel

OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.

(#7) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Ember, nem gondolnád, de engem az zavar, hogy nem tudtam, mi legyek a sok közül, amihez értek. Aztán végül úgy döntöttem, programozó leszek, lemegyek az ELTE IK-ra, aztán lesz valahogy - mert az legalább biztos pénz, biztos piac, stb. De most itt vagyok, és nagyon nehéz a matek, pedig programozni tudok, de hát hiába, ha a matek a szórótárgy... :D Tudok még írni, vágni, rendezni, rajzolni, tervezni, érdekelne még a zeneszerzés, tudnék énekelni is de az már túl egoista dolog lenne, szóval nagy a repertoár, de mindenre nem juthat időm. Egyetem mellett meg szinte semmire. Jellemzően, én írónak tartom magam leginkább, mégsem tudtam hónapok óta egy darab novellát sem produkálni, annyira lefoglalt más.

Szóval egyik véglet sem jó. :D

(#8) terika


terika
csendes tag

Eltelt egy év, amióta ezt megírtad. Változott valami?

Egyébként a problémakör ismerős, nagyon is. Egyetlen észrevételem lenne: ha olyan hétköznapinak tűnő dolog ez (nem tudom mit kellene csinálni) akkor miért csak 7 válasz érkezett?

(#9) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

Lassan 2 év. Változott még valami? :)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#10) jhetedikj válasza Mr.Csizmás (#9) üzenetére


jhetedikj
csendes tag

Engem is érdekelne, most mi a helyzet.

(#11) albiosz


albiosz
őstag

3 éve írtad. Mi újság mostanság?

(#12) pallacko válasza albiosz (#11) üzenetére


pallacko
tag

Több, mint 4 év.
Mi lett veled azóta?

iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket

(#13) L0g0sz


L0g0sz
lelkes újonc

Sziasztok!
Immáron ~13 éve. Tapintatlanság érdeklődni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.