Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Megcsinaltam. Home Depot-ban volt olyan keritesre szerelheto lampa ~$10-ert (9 + valamennyi), ami eleve alacsony fenyereju volt es narancsos szinezetu (amber), ugyhogy nem kellett LED-et vennem. Vettem frost spray-t, a legnehezebb az volt, hogy ezt egyenletesen elteritsem, a trukk az, hogy sokaig kell razni a flakont, meg csak egy fujasnyit (azaz keveset) kell egyszerre es azt 5 percenkent megismeteltem. Elotte az uveget kivulrol beburkoltam ujsagpapirba, hogy ne rakodjon le a kulsejere.
Sajna mikozben bontottam ki a fenyerzekelot a foglalatabol (ennel a modellnel a fenyerzekelo nincsen integralva a napcellahoz, hanem kulon van), akkor megsertettem egy vezeteket, ugyhogy megis kellett kicsit forrasztanom, de sebaj. Lehet, hogy meg csinalok egyet, az mar sokkal jobban sikerulne.Frost spray: ~$4
Kocsog: ~$5
Lampa: ~$10
Ragaszto: ~$5
+ afaEz igy lehet, hogy draga, de a ragaszto es a spre hasznalhato meg legalabb 20 db legyartasahoz.
A ragaszto az technokol jellegu.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest