Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Tudom, neki hagytam ott, hátha.

Gondkodtunk többféle anyagban is, mikor tervezgettük, de maradt a fa + lindab kombó.
A fa kezelve lett színtelen lazúrral. A lemezzel egy baj van, ha esik elég hangosan kopog.A rács a macskák miatt van -> Kell egy kutya. Kicsit nagyobbat kakál, minden papucsot megrág, de többé semmi nem lesz macskapisiszagú és őrzi a házat meg a gazdit. Viszont ha sok a rágcsáló, jobb egy macska, ami egerészik is.
-
flymi
addikt
Szomorú, h az embereket jobban érdekli egy tüntető, mint egy tütütető...
A tüntetésről is csak onnan tudok, h odalenn apóséknál éjjel-nappal megy a tv és fél füllel hallottam.
De ha politika kerül szóba, már sarkon is fordultam és ott sem vagyok. -
flymi
addikt
Így mán világos. Sokat tud fogni egy ilyen tető a mínuszokon is, nálad meg ugye kétoldalt fal is van, reggelente nem kell a szélvédőn tornázni. Nekem nincs is jégkaparóm.
Tető alatt nem kell, ha meg melóhelyen kint éjszakázik, akkor van rá való takaróm.
Én azért a rácson kívül tennék oda még valamit, így még simán ráhordja a havat ha fúj a szél. Igénytől és pénztárcától függően belülről mondjuk egy plexicsíkot vagy valami ponyvát. Bár ha ennyi hó lesz jövő év elején is, mint most volt, akkor úgy is mindegy.Csak szép sorjában. -> Ne is mond! Szülői háló már majdnem kész, másik szobát átalakítottuk babaszobának, azzal is lassan végzünk. Mellette ott volt ugye a féltető, de a kocsin is volt mit csinálni. Még lesz is. Aztán ha körbeértem rajta szerintem kezdhetem újra előröl.

-
flymi
addikt
Nnna, faja!
Mi az a fényes takony a tetején? A zényimre lindab került, nem szép, de legalább jó ronda. Képek alább.
Még nincs 100%-os állapotban, a csatornát ki kell vinni a járdáig (valahol), meg a távirányítós villany sincs még meg. Két kocsi épp befér alá (sedan+kombi), ~9m az egész tető így, talán van egy kis föle.(#3) Klaus Duran: Ugyan, így legalább nem olyan (H)ronda.
Speciel nekem az embéna nélkül jobban tetszik a pofija. Kapott ködlámpát is, helyes. Kell is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tető alatt nem kell, ha meg melóhelyen kint éjszakázik, akkor van rá való takaróm.