Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
Klaus Duran
üzenetére
De miért 650W-os a táp és miért X470 és miért 970 EVO?
Mindegyikből legalább 10 ezer forintot le tudsz faragni, ha nem többet. (400-450W körüli táppal, B450-nel, és egy Kingston/Adata PCIE SSD-vel, esetleg ha 1700-at veszel, akkor még 10-et) -
válasz
Klaus Duran
üzenetére
HDD-től én is szeretnék megválni, de egyelőre nem tudok... 1.25 TB-nyi SSD van a gépben most, de legalább egy 2 terás kellene még mellé, az meg azért nem ocó, akárhová is mennek lefelé az árak (NAS nem opció, ezért a gépen kell elférnem).
Az a Pure Rock egy fasza hűtő amúgy, teljesen hangtalan, mégis teszi a dolgát. Utólag féltem, hogy benéztem (azt is
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.