Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hátőőő, ezen most én is meglepődtem. W10 alatt kevesebb az FPS! Megnéztem, teljesen azonos, high beállításokban ment a teszt mindkét rendszeren. A Catalyst viszonylag friss volt Windows alatt, kb. tavaly szeptemberi.
Azt már meg sem említem, hogy a Feral által a Linuxos verzióhoz készített launcher sokkal jobb, mint a Windowsos launcher.

hcl: ez nem a jó hozzáállás, mert ha megy a játék, akkor megy minden. Amennyi pénzt ráköltünk egy gépre, legyen már benne egy kis öröm is.

Silεncε: Most nincs helyem feltenni, de már próbáltam AMD-vel Linux alatt és ment gond nélkül. Esetleg érdemes lenne terminálból indítani a Steam-et, ott valszeg kiírja, hogy mi a baja mikor nem tudott valamit elindítani. Meg azt is kiírja, ha hiányzik valami lib a gépedről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő