Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hátőőő, ezen most én is meglepődtem. W10 alatt kevesebb az FPS! Megnéztem, teljesen azonos, high beállításokban ment a teszt mindkét rendszeren. A Catalyst viszonylag friss volt Windows alatt, kb. tavaly szeptemberi.
Azt már meg sem említem, hogy a Feral által a Linuxos verzióhoz készített launcher sokkal jobb, mint a Windowsos launcher.

hcl: ez nem a jó hozzáállás, mert ha megy a játék, akkor megy minden. Amennyi pénzt ráköltünk egy gépre, legyen már benne egy kis öröm is.

Silεncε: Most nincs helyem feltenni, de már próbáltam AMD-vel Linux alatt és ment gond nélkül. Esetleg érdemes lenne terminálból indítani a Steam-et, ott valszeg kiírja, hogy mi a baja mikor nem tudott valamit elindítani. Meg azt is kiírja, ha hiányzik valami lib a gépedről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest