Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
a TRIM-nek megint nincs összefüggése az initrendszerrel.
Annak sincs, jól van. No de mivel én nem vagyok annyira nagytudású, mint ti systemd haterek, bizony engem az is eléggé összezavart meg ez a mostani dolog is. Ez van/volt, 1bites Windowsos gondolkodással mire megy az ember? Persze így még tovább tudatlan maradok, mert ugye attól nem biztos, hogy tisztábban fogok látni, ha a kérdésemre az a válasz, hogy hülyewindowsos gondolkodású meg, hogy ugyanúgy, mint eddig......ha tényleg ugyanúgy kéne valamit megoldani, mint eddig, akkor tényleg megkérdezném!? (ez is egy quasi hülyének nézés)
zoltanz kolléga legalább próbált konstruktívan segíteni, de ti +1 kollégáddal csak értetlenkedtek. No mindegy, én megpróbáltam megismerni egy systemdtlen disztrót. Nem sikerült. Persze a pszichológiai metodikát ismerem, hogyan kell megágyazni egy témakörben való érdeklődésnek, no majd legközelebb. Se.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest