- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a TRIM-nek megint nincs összefüggése az initrendszerrel.
Annak sincs, jól van. No de mivel én nem vagyok annyira nagytudású, mint ti systemd haterek, bizony engem az is eléggé összezavart meg ez a mostani dolog is. Ez van/volt, 1bites Windowsos gondolkodással mire megy az ember? Persze így még tovább tudatlan maradok, mert ugye attól nem biztos, hogy tisztábban fogok látni, ha a kérdésemre az a válasz, hogy hülyewindowsos gondolkodású meg, hogy ugyanúgy, mint eddig......ha tényleg ugyanúgy kéne valamit megoldani, mint eddig, akkor tényleg megkérdezném!? (ez is egy quasi hülyének nézés)
zoltanz kolléga legalább próbált konstruktívan segíteni, de ti +1 kollégáddal csak értetlenkedtek. No mindegy, én megpróbáltam megismerni egy systemdtlen disztrót. Nem sikerült. Persze a pszichológiai metodikát ismerem, hogyan kell megágyazni egy témakörben való érdeklődésnek, no majd legközelebb. Se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest