- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mikor raktál fel MX-et utoljára, nekem most volt fenn pár napig. Előtte az összes eddigi disztró FSATB-ja pontosan ugyanúgy nézett ki, ez most nekem kicsit meglepő volt és rákérdeztem, mivel szinte minden teljesen más, így nekem nem tűnt akkora baromságnak megkérdezni, mint említettem, anno veszett oda párszáz giga adatom idióta automount megoldás miatt. Ennek qrva kevés köze van ahhoz, hogy nekem tetszik-e az adott disztró vagy nem, ami így megszívatott, az épp tetszett. Azt meg, hogy ki mit vesz támadásnak és egyáltalán hogyan állnak emberek xy kérdezőhöz, hadd ítéljem meg én, szokott sikerülni. Meg tudom majd magamnak is válaszolni a kérdéseimet, de mint említettem, inkább egy üres meghajtón próbálgatom, mivel Te ugyan próbálsz érdemi választ adni, de életedben nem láttál MX-et, Debian alapú disztrót is max kisdedóvós korodban. Azért köszönöm. Feleslegesen nem nagyon irkálnék ide többet.
Mellesleg volt egy szintén nagyokos disztró, aminél nem figyeltem és minden más particiót kinyírt, ami út nem érdekelte. Ez meg az előbb említett dolog késztetett arra, hogy kérdezzek, gondolván vannak itt olyanok, akik használták már és tudnak is konkrét választ adni. Gondolom én sem segítek senkinek, ezért én sem kapok segítséget. Csak hát így meg idiótaság ide bárkinek is írnia, hogy ő használja, mert ugye a fórum/topik profilja nem a magamutogatás, hanem a segítségnyújtás. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest