Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Juhaszatti

addikt

válasz Parallaxis #40 üzenetére

"A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül.
    A sziget akkor fog eltűnni és teljesen kávamentessé válni a mobil, ha kiforrnak az átlátszó kijelzők és az szükség esetén átlátszóvá tud válni a kamera előtt. Addig viszont vagy meghagyják a komplett kávát (pl. S8/S9), vagy a káva egy részét (iPhone X)."

Nem egészen. Ez akkor lenne igaz, ha az iPhone X valóban kávamentesebb lenne a notch használatával. De mivel az S9 a notch nélkül is jobb kijelző/előlap aránnyal rendelkezik, teljesen feleslegessé teszi azt.

• Graphics

Jómunkásember

Akkor lehet én nézem rosszul de a látott képből fél centit hiányolok..

Mondom, itt ez a kép, nézegesd. Hát elég máshogy látjuk a dolgokat... Félig üres, félig tele pohár esete kb....

#40-esnél írod, hogy a kávamentesítés nem oldható meg máshogy... Ezért kell a notch? Akkor újabb lehetőség, hogy megnézd a lenti képet....

Tessék, itt egy érv. Létező, és használható.

• aelod

veterán

Tényleg ennyire nehéz végiggondolni, hogy a látott kép fél centivel több, mert a státusz sort kitolja egy olyan területre, amit amúgy nem használsz? (Egy kérdőjel is elég amúgy)

Én értem csak a "több" szót így használd. Kitolja egy olyan terültre amit nem használok - annak a területnek a használhatósága megkérdőjelezi az értelmét a kép kiterjesztésére. Értem. BTW androidon álló módban ott vannak az értesítések de ha nem kellenek és internetezek akkor van lehetőség teljes kijelzős módban böngészni. Ha videózok akkor elforgatom a telefont. Az értékes képernyőből sehol nem takar ki semmi semmit. Problem solved.
    A káva mentesítés meg egy másik sztori kicsit később.

Itt adva van a keret, amiben ott vannak az érzékelők és a kamerák, majd plusz egy sor, majd plusz a státusz sor.
    Mit is nyertél ezzel?
    Ja semmit, csak érv egy vitában.

Miért vaj érvelni egy vitában? :U

A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül

Ebben meg ne legyél 100%-ig biztos, hogy ezt akarják...Senki nem írt petíciót a gyártóknak a jack elhagyására sem, vagy a káva mentesítés miatt. Nem mindenki üdvözli ezt a megoldást. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés