- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
"A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül.
A sziget akkor fog eltűnni és teljesen kávamentessé válni a mobil, ha kiforrnak az átlátszó kijelzők és az szükség esetén átlátszóvá tud válni a kamera előtt. Addig viszont vagy meghagyják a komplett kávát (pl. S8/S9), vagy a káva egy részét (iPhone X)."Nem egészen. Ez akkor lenne igaz, ha az iPhone X valóban kávamentesebb lenne a notch használatával. De mivel az S9 a notch nélkül is jobb kijelző/előlap aránnyal rendelkezik, teljesen feleslegessé teszi azt.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
Akkor lehet én nézem rosszul de a látott képből fél centit hiányolok..
Mondom, itt ez a kép, nézegesd. Hát elég máshogy látjuk a dolgokat... Félig üres, félig tele pohár esete kb....
#40-esnél írod, hogy a kávamentesítés nem oldható meg máshogy... Ezért kell a notch? Akkor újabb lehetőség, hogy megnézd a lenti képet....
Tessék, itt egy érv. Létező, és használható.
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz végiggondolni, hogy a látott kép fél centivel több, mert a státusz sort kitolja egy olyan területre, amit amúgy nem használsz? (Egy kérdőjel is elég amúgy)
Én értem csak a "több" szót így használd. Kitolja egy olyan terültre amit nem használok - annak a területnek a használhatósága megkérdőjelezi az értelmét a kép kiterjesztésére. Értem. BTW androidon álló módban ott vannak az értesítések de ha nem kellenek és internetezek akkor van lehetőség teljes kijelzős módban böngészni. Ha videózok akkor elforgatom a telefont. Az értékes képernyőből sehol nem takar ki semmi semmit. Problem solved.
A káva mentesítés meg egy másik sztori kicsit később.Itt adva van a keret, amiben ott vannak az érzékelők és a kamerák, majd plusz egy sor, majd plusz a státusz sor.
Mit is nyertél ezzel?
Ja semmit, csak érv egy vitában.Miért vaj érvelni egy vitában?
A gond az, hogy az emberek kávamentes készüléket akarnak és ez máshogy nem oldható meg ma még probléma nélkül
Ebben meg ne legyél 100%-ig biztos, hogy ezt akarják...Senki nem írt petíciót a gyártóknak a jack elhagyására sem, vagy a káva mentesítés miatt. Nem mindenki üdvözli ezt a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest