Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Nem keresem neked vissza csak itteni cikkeket az oldalon, amelyek a nem túl jó szereplésről szóltak, én már hónapokkal előtte írtamk, hogy a környezetemben egyre többen hagyják maguk mögött az ios rendszert, ami fura volt, mert ilyet még korábban nem tapasztaltam, de még a vérpistike android fan Handras is csak "jót" tudott mondani a készülékről, Magyarósiról nem is beszélve, szóval, igen, sikersztori a telefon, főleg a 11-es verziójú szoftverrel, meg az optimalizáltan alkalmazásokkal, amelyek nem nagyon voltak felkészülve a forradalmian bullshit noccsra.
Én nem találkoztam olyan emberrel, akinek ne cseszte volna szemét az a belógó félsziget, persze meg lehet magyarázni a hülyeséget( [link]), de tartom magamat ahhoz, hogy egy elvakult ios fan meg fogja magának ideologizálni az összes tévedést, amit a cég követ el. Ja tényleg, a cikk szerzője is biztos vérpistike android fan.
"A vásárlóknak tetszik a megoldás"
Mind az összesnek? Miként nyilatkoztattad őket erről? Ha az Applenél dolgozol, akkor elfogadom amit írsz, bár nem lesz kevésbé nevetséges. Ha idén olyan telefonnal jönnek ki, amiben kisebb lesz a belógó rész, vagy éppen meg is szűnik, akkor feltételezhetően úgy fogsz írni, mintha nem is létezett volna korábban."Nem véletlen, hogy mindegyik gyártó megpróbálja lemásolni "
Persze, az összes, kivétel nélkül, a tényekkel ne is foglalkozzunk.
A kakis emoji bemutatása volt pont az a prezentáció, ami nagyjából be is határolta, hogy ki a célközönség, kiknek szánják a telefont. Ha iphone tulajdonos lennék, akkor magamra is venném, hogy ennyire gyengeelméjűnek néz a cég.
A hasonlatod analógiájára ez olyan lenne, mintha Einstein a relativitáselméletet fingásokkal próbálta volna prezentálni.És igen, mivel nincs megújulás, másolnak egymástól, de leírtam mi a véleményem az edge kijelzőről, nem lesz más a véleményem a Samu animjairól sem, de remélem ők nem kakával próbálják bemutatni, miközben te meg támadsz mindent ami nem iOS és Smeagolként viselkedsz, amikor bántják a drágaszágodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest