Hirdetés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Na majd mikor egy nyílt forgalmas helyen te a telefont kirakod egy asztalra tölteni és eltűnik akkor is azt mond hogy hú de jó ez a qi töltés.
Mert ha én egy közösségi térben vagyok vagy beszélgetek vagy azt figyelem folyamatosan hogy az asztalon levő telefonom elviszi e valaki.
-
törölt tag
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Tök kényelmes, csak marha lassú. Ha mondjuk északára leteszed az éjjeliszekrényre, akkor még oké, de nap közben, amikor mondjuk leülsz egy italra valahol, akkor a gyorstöltés sokkal praktikusabb, mert mondjuk 5 perc alatt annyi szuflát nyom a telefonba, mint egy ilyen vezeték nélküli fél óra alatt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Az mitől nem egységsugarú, hogy te csak a kényelmet látod benne és próbálod győzködni az embereket hogy ez bizony az? Mint írtam én is próbálkoztam a használatával, de több volt a kényelmetlenség mint a kényelem ezzel a tipusú vezetékes töltéssel(mert ugye ez is vezetékes). Nem olyan bonyolult dolog megérteni, hogy más igények szerint használjuk az eszközeinket ezért más vélemények születnek arról, hogy kinek mennyire kényelmes használni. Attól, hogy azt írod kényelmes még nem feltétlenül lesz az. Mexikóban sem mindenki nyaral, meg sokunknak az autókázást is kibírja töltés nélkül a telefon.
Ettől függetlenül haragszom az LG-re hogy kispórolják az EU verzióból a quad DAC-al együtt mert a lényeg az lenne, hogy minél szélesebb rétegnek kedvezzenek a kényelmi funkciókkal. Meg hát ugye az én igényeim is változhatnak és jó ha én is megkapom azt ami az amerikai és kóreai piacon alap. -
hajbel
addikt
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Kocsiban polcon nem rázkódik? Tölt, majd megáll? Mexikóban viszont nem számítottál vezeték nélküli töltőre, tehát vitted magaddal a töltőt, szóval nem volt létszükséglet. Nekem az volt a bajom, hogy amikor valami értesítésem volt, oda kellett menni, a telefon fölé kellett hajolni, hogy megnézzem, mi baja van, nem lehetett szokás szerint felkapni. Vagy pl. akkor mi van ha hívnak közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest