Új hozzászólás Aktív témák

• Ipse89

tag

válasz z0d1AK #782 üzenetére

a "csak úgy" az gondolom erre a kijelentésemre vonatkozott: "Ezt igazából karitatív célokból csinálom, fizetség nélkül, a közösség szeretetéből." igen erre gondoltam én is :)

A munkával meg úgy vagyok, hogy legjobb barátom szervezett be, nem kis anyagi csődtől megmentve, ami az egyetem elkezdése előtt nagyon jól jött. Nem csak ezért, de az ő hírneve miatt( beszervezés) is illik rendesen melózni. Nem akarok nagyképű lenni, de a részleg ahol vagyok, az egyik letöbb munkát igénylő rész :B ( pedig a melegkajás, a lángosos, vagy a pizzás sem piskóta....) A másik, hogy főnököm, is megbecsüli a munkámat,( nyár végi fizunál is... ;] ) melóhelyen pedig a főnök-alkalmazott viszony nem mindegy :) A másik, hogy munkatársaim is rájöttek, hogy nem linkeskedem el az egész napot, ezáltal ők is úgy viszonyulnak hozzám ( hozzáteszem, hogy sok jó barátot szereztem itt) 1 szó mint 100, a lelkiismeretes meló mindig meghozza a gyümölcsét :)

Nézek egy filmet, aztán én is elfexek, pénteken nem lesz órám, majd 10kor kelek :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés