- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
adapter07
csendes tag
válasz
fordfairlane #31 üzenetére
Az IQ tesztekkel szerintem az a baj, hogy megpróbálnak leegyszerűsíteni, mérhetővé tenni valami nagyon bonyolultat, és úgy beállítani ezt az egészet mintha az intelligencia valami előre elrendelt és változatlan dolog lenne. Úgy vélem nem egyféle intelligencia létezik, és nem hiszem hogy hülye találós kérdésekkel igazán fel lehetne mérni egy ember képességeit. Persze az emberek többsége szereti az egyszerű megoldásokat, és az IQ teszt nem is rossz üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma virradóra a Debreceni Egyetem törölte az egyetem Facebook-os értékelésének lehetőségét, miután több ezren értékelték...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest