Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Szép!
Én is mindent szét moddolok, ha van rá esély. De ha nincs, akkor is megpróbálom!
(mobilok mindig, ipod touch, psp, stb..)Haveromnak van egy 160gigás ipodja (ha jól nézem wikit, akkor az is egy classic, méghozzá 6g),arra is fel lehet ezt varázsolni?
Illetve van még elfekvőben egy 2g ipod nano. Csak azért nem nyúltam még hozzá,mert el akarom adni, de olvastam, hogy az 1g nanora is lehet okosságot varázsolni, de 2g-ről nem találtam semmit.
Vajon lehet vele kezdeni vmit?Bocs, hogy téged zargatlak ezzel, csak látom beleástad magad a témába!
Nekem már az is elég, ha vmi gyűjtőoldalt mutatsz nekem, a többit megoldom, hiszem nagyobb az öröm, ha magad fedezed fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest