Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Szép!
Én is mindent szét moddolok, ha van rá esély. De ha nincs, akkor is megpróbálom!
(mobilok mindig, ipod touch, psp, stb..)Haveromnak van egy 160gigás ipodja (ha jól nézem wikit, akkor az is egy classic, méghozzá 6g),arra is fel lehet ezt varázsolni?
Illetve van még elfekvőben egy 2g ipod nano. Csak azért nem nyúltam még hozzá,mert el akarom adni, de olvastam, hogy az 1g nanora is lehet okosságot varázsolni, de 2g-ről nem találtam semmit.
Vajon lehet vele kezdeni vmit?Bocs, hogy téged zargatlak ezzel, csak látom beleástad magad a témába!
Nekem már az is elég, ha vmi gyűjtőoldalt mutatsz nekem, a többit megoldom, hiszem nagyobb az öröm, ha magad fedezed fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest