- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Szép!
Én is mindent szét moddolok, ha van rá esély. De ha nincs, akkor is megpróbálom!
(mobilok mindig, ipod touch, psp, stb..)Haveromnak van egy 160gigás ipodja (ha jól nézem wikit, akkor az is egy classic, méghozzá 6g),arra is fel lehet ezt varázsolni?
Illetve van még elfekvőben egy 2g ipod nano. Csak azért nem nyúltam még hozzá,mert el akarom adni, de olvastam, hogy az 1g nanora is lehet okosságot varázsolni, de 2g-ről nem találtam semmit.
Vajon lehet vele kezdeni vmit?Bocs, hogy téged zargatlak ezzel, csak látom beleástad magad a témába!
Nekem már az is elég, ha vmi gyűjtőoldalt mutatsz nekem, a többit megoldom, hiszem nagyobb az öröm, ha magad fedezed fel
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest