Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onnen
csendes tag
Eltelt 3,5 év mióta megvettem a PR210-es laptopom. Ez idő alatt egyetlen hiba lépett fel: a webcam/mikrofon csatlakozása valószínűleg kontaktos, emiatt csak bizonyos képernyő állásszög mellett működnek. A javítás valószínűleg kevesebb, mint 5000 HUF, de még nem szántam rá magam (nem égető).
Másik kellemetlenség a borzasztó melegedés. Terhelés alatt simán 90°C fölé kúszott a proci hőmérséklete egy átlagosan fűtött szobában is. Ezt megelégeltem, ezért ma szétkaptam a gépet és lebontottam a hűtőrendszerét. Hővezető paszta helyett valami megkeményedett gyurmát találtam, amit azon nyomban leoldottam alkohollal. Ezután felkentem az új, Arctic MX-4 pasztát, amivel 20 perces 100%-os izzasztás után is csak 78°C-ot mutatott a proci hőmérője. De azon túl, hogy kb. 15°C-kal csökkent a teljes terhelés melletti hőmérséklet, sokkal jobb lett a hűtés dinamikája: rövid terhelés után pillanatok alatt visszahűl, és a ventilátor zaja is alábbhagy.
Akik még aktívan használják a gépüket, gondolom hasonló cipőben járnak. Mindenképpen ajánlom ezt a ~2000 forintos beruházást, mert egy kis szereléssel megszüntethető a laptop egyetlen kellemetlen tulajdonsága.
-
Onnen
csendes tag
Tudom, itt van előttem
Végülis ilyen notit vettem, mikor még 137 volt iponban.
Nekem pont jó a táskában hurcoláshoz, más nem is kéne.Máskülönben a gép is nagyon tetszik! 1000H-val összevetve (ami ami a másik versenyző volt) ég és föld a különbség. És itt most a minőség(érzet)re gondolok.
Imibácsi teszt(ek)nek hála jól választottam
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest