- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobb
tag
Tegnap összeállt a rendszer a fent írt, 3db Corsair Dominator GT 1866mhz-es rammal!
Az első benyomás nagyon jó volt!BIOS, XMP funkció 1866mhz, és a memória CL 7-ben hasított!Aztán úgy gondoltam,hogy lecserélem a márciusi BIOS egy júniusira!Sajnos kár volt!Teljesen megzavarodott a memória kezelés, és azóta csak 1333mhz-en képes menni a 3 memória modul (igaz kettővel még ki sem próbáltam),ha bármit állítok ram-al kapcsolatban OC FAIL!!!
A Processzort 4,6Ghz-ig tudtam húzni stabilan 1.320 core fesszel, ez az új BIOS-al is működött! Sajnos csak eddig jutottam mert elfogyott az erre szánt időm,de ma délután folytatom a dolgokat és felrakok pár eredményt is!Azzal fogom kezdeni,hogy visszateszem a márciusi BIOS-t és, bízom benne,hogy úgy fog működni mint mielőtt lecseréltem a júniusira....!
Mindenesetre ez nagyon érdekes,hogy egy új BIOS-tól így megzavarodik az alaplap...!
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest