- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16 üzenetére
Ez is lehet.
Visszautasításnál ezt írná sztem. : Köszönöm megtisztelő ajánlatodat, de ezúttal sajnálatos módon nem tudom elfogadni, talán legközelebb!
Üdvözlettel: Zsófi
-
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14 üzenetére
Hát jó jó, de én ezt nem tudhatom, és nem is gondolok ilyes féle ajánlatokra.
-
Szerintem a maradékot ledolgozná (szex).
Csak nem akart konkrétumot írni, nehogy azt hidd, h könnyűvérű.Az e-mail cím nem dob ki találatokat, ki lehet az?
-
aXXon
őstag
Most ezzel miért nézett hülyének? Tök udvariasan megkérdezte és elmondta, hogy mi a helyzet.
Akkor nézett volna hülyének, ha megpróbált volna meggyőzni arról, hogy a készülék 30at ér max és még ő tesz szívességet neked, ha 20-ért egyáltalán elviszi. Mert én ilyennel is találkoztam már sajnos. Ez ahogy ő leírta szerintem teljesen korrekt.
-
GabN73
addikt
De legalább nem Afrikába rendelné...
-
Meg kell kérdezni, hogy mekkora az átmérője
-
Vakegérke
félisten
Talán ezt.
Kedves Zsófi!
Ajánlatod megtisztelő, de nem fedezi azt a költséget, amelybe nekem került a telefon megszerzése. Sajnálom, de úgy tűnik, nem kötünk üzletet.
Amennyiben mégis meg tudnád adni a kért összeget, értesíts, és örömmel találkozom veled. -
törölt tag
okcsá?
-
jozsi252
veterán
Kérjél tőle képet, és ha jólnéz ki akkor kérd meg hogy a maradékot dolgozza le valamilyen módon, neeeem nem rosszra gondolni
Akinek ilyen szép neve van az remélhetőleg jólis néz ki, írd vissza neki. Aztán szintén Próba, cseresznye....(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- BestBuy ruhás topik
- Az NVIDIA vezére szerint fantasztikus ötlet az USA újraiparosítása
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest