Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.kocka
aktív tag
válasz Thunderzolee #16 üzenetére
Ez is lehet.
Visszautasításnál ezt írná sztem. : Köszönöm megtisztelő ajánlatodat, de ezúttal sajnálatos módon nem tudom elfogadni, talán legközelebb!
Üdvözlettel: Zsófi
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
veterán
-
mr.kocka
aktív tag
válasz Thunderzolee #14 üzenetére
Hát jó jó, de én ezt nem tudhatom, és nem is gondolok ilyes féle ajánlatokra.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
veterán
Szerintem a maradékot ledolgozná (szex).
Csak nem akart konkrétumot írni, nehogy azt hidd, h könnyűvérű.Az e-mail cím nem dob ki találatokat, ki lehet az?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
aXXon
őstag
Most ezzel miért nézett hülyének? Tök udvariasan megkérdezte és elmondta, hogy mi a helyzet.
Akkor nézett volna hülyének, ha megpróbált volna meggyőzni arról, hogy a készülék 30at ér max és még ő tesz szívességet neked, ha 20-ért egyáltalán elviszi. Mert én ilyennel is találkoztam már sajnos. Ez ahogy ő leírta szerintem teljesen korrekt.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GabN73
addikt
De legalább nem Afrikába rendelné...
-
nagyúr
Meg kell kérdezni, hogy mekkora az átmérője
-
Vakegérke
félisten
Talán ezt.
Kedves Zsófi!
Ajánlatod megtisztelő, de nem fedezi azt a költséget, amelybe nekem került a telefon megszerzése. Sajnálom, de úgy tűnik, nem kötünk üzletet.
Amennyiben mégis meg tudnád adni a kért összeget, értesíts, és örömmel találkozom veled.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
okcsá?
-
jozsi252
veterán
Kérjél tőle képet, és ha jólnéz ki akkor kérd meg hogy a maradékot dolgozza le valamilyen módon, neeeem nem rosszra gondolni
Akinek ilyen szép neve van az remélhetőleg jólis néz ki, írd vissza neki. Aztán szintén Próba, cseresznye....(?)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest