- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo #41 üzenetére
Valahol én is így voltam ezzel
, de nem kicsit kiverte a biztosítékot, hogy a gyermekem által nézet 60-70 perces videók kb 5-7 percenként reklámmal vannak megszakitva amiből megtudhatja az ember , hogy előre és nem hátra, valahol már azon voltam, hogy a tv repülni fog .
Úgy hogy belefogtam a jailbreak-be (böngészőbõl inditva) gond nélkül lefutott a win szerű next-next módszerrel és most valamiért lefutott , két reboot után pedig pedig már a reklám, szemét mentes youtube is birtokba lett véve . Nem a reklámok ellen vagyok , de ilyen mértékű és mennyiségű szemetet nem leszek, vagyok hajlandó elviselni .Ui.: Telefonomon, órámon custom sw fut , pont majd a tv maradjon ki ?! Á dehogy 😊😀
Javítva az előző posztom adatait webos 3.5 sw version 05.40.25 .
Ami a jb érdekessége , hogy sokkal pörgösebb lett a tv-n futó os/sw , nincs gondolkodás a menükbe lépéskor, olyan mintha oc kernelt kapott volna l pedig arról nem hiszem , hogy szó van .
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az okostévék piaca egy nagyon zárt világ a tapasztalataim szerint. De ma már az ember nehezen ússza meg, hogy új TV...
- Temu
- TCL LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest