- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
En azt tudom javasolni hogy nezzed nyiltabban.
Az Arch telepitese nem egy atlag telepitesi folyamat, nem erdemes hasonlitani hozza. Vannak napi szinten hasznalatos parancsok es van par script ahol tulsagosan belebonyolodhat az ember abba amibe felesleges. Ha pl. mindig fdiskkel formazol egy lemezt es mkfs-el raksz ra fajlrendszert akkor kb. ugy hasitasz keresztul a telepitesi folyamaton mintha forrokessel vajat vagnal. Nekem debian telepitovel anno 2-3 oramba telt osszerakni egy raidet mert annyi logikai utveszto volt benne. Ezen tul annyiszor megesett hogy telepiteskor irta ki hogy beszoptam mert nem rakta fel normalisan a bootloadert vagy a rendszert hogy tobb idot pazaroltam mint az osszes ora amit valaha Arch telepitessel toltottem. Mindig belefutok abba hogy egy telepito szimplan csak tul merev hogy barmit kezdjek vele.
Igen Archon az emberek zome szereti a GUI-t, de az egesz linuxos terminal/vim/billentyuzet/window-manager kozosseg nagyresze is itt van. Nem lesz bajuk a terminallal, sot. Archnal nem is igazan fogjak KISS fo megoldasnak elismerni ha valaminek GUI-ja van.
Ennek a kuszobolesere hoztak letre a Manjarot, regebben meg az Antegros disztro pl. tulkepp csak egy GUI installer volt Arch linuxhoz minimalis modositasokkal. Ha kell ilyen akkor ajanlom az Arch alapu distrokat keresgelni.
Haha, igen, az Alpine-nak sosem volt erossege a GUI, PostmarketOS-nel is kilatszik ez a hianyossaga megha technikailag vegfelhasznaloi megoldasnak is szanjak. Void Linux az kb. Alpine csak vegfelhasznaloi formatumban. Azt is hasznalja azert egypar ember. Asszem meg telepitoje is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest