Hirdetés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
az Alpine-t szívből javaslom. igazi svájci bicska az a disztró, a fontosabb modern architektúrák mindegyikére van portja, letisztult és könnyű használni. manualt persze kell olvasni, de megéri.
az Archot nem szeretem. használtam egy ideig de valahogy mindig az volt az érzésem hogy a füstje sookal nagyobb mint a lángja. egyetlen architektúrát támogat, igazából a fapados telepítőn kívül nagyon mást nem kínál... az AUR koncepciója meg nekem nagyon nem szimpatikus. -
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
Alapvetően számítottam rá, hogy rossz irányból közelítem meg az Archot és köszönöm az informatív kommentet, pár dolgot sikerült rendbe raknod az értelmezésemben!

Érdekes amúgy, hogy ez a KISS modell (szerintem) nem igazán érződik az installeren. Nem teljesen értem, hogyha más Arch alapú disztróknak sikerült, miért nem csinálnak egy rendes grafikus telepítőt megint a projektnek?
Meg a glibc nem frissítése szerintem elég meredek.
De azt aláírom, hogy teljesen igazad van, a SELinux egy abszolút réteg dolog (pedig milyen jó lenne, ha elterjedne, lásd Android).
OpenSUSE-t még nem próbáltam, Alpine-t viszont igen. Az összes containerem Alpine alapú és marhára tetszik a minimalítása, illetve hogy pl musl-t is tud használni. Bár anno próbálkoztam KDE-t telepíteni, hát nem igazán jött össze...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest