- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
az Alpine-t szívből javaslom. igazi svájci bicska az a disztró, a fontosabb modern architektúrák mindegyikére van portja, letisztult és könnyű használni. manualt persze kell olvasni, de megéri.
az Archot nem szeretem. használtam egy ideig de valahogy mindig az volt az érzésem hogy a füstje sookal nagyobb mint a lángja. egyetlen architektúrát támogat, igazából a fapados telepítőn kívül nagyon mást nem kínál... az AUR koncepciója meg nekem nagyon nem szimpatikus. -
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
Alapvetően számítottam rá, hogy rossz irányból közelítem meg az Archot és köszönöm az informatív kommentet, pár dolgot sikerült rendbe raknod az értelmezésemben!
Érdekes amúgy, hogy ez a KISS modell (szerintem) nem igazán érződik az installeren. Nem teljesen értem, hogyha más Arch alapú disztróknak sikerült, miért nem csinálnak egy rendes grafikus telepítőt megint a projektnek?
Meg a glibc nem frissítése szerintem elég meredek.
De azt aláírom, hogy teljesen igazad van, a SELinux egy abszolút réteg dolog (pedig milyen jó lenne, ha elterjedne, lásd Android).
OpenSUSE-t még nem próbáltam, Alpine-t viszont igen. Az összes containerem Alpine alapú és marhára tetszik a minimalítása, illetve hogy pl musl-t is tud használni. Bár anno próbálkoztam KDE-t telepíteni, hát nem igazán jött össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest