Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Ajánlották már, hallottam róla hideget/meleget is, de még nem próbáltam ki, hogy önállóan tudjak róla véleményt alkotni. De mindenképpen tervben van a belakása először majd egy virtuális gépben, aztán meglátjuk, hogy szerepel.
Kicsit az unszimpatikus, hogy mindent a te gépeden fordít, kicsit az már az a kategóriának tűnik így látatlanban, hogy többet modolod a géped, mint használod. Aztán lehet a valóságban nem ennyire borzalmas ...
Bár az tény, hogy ott aztán mindent én rakhatnék össze magamnak. Lehetne musl alapú is az egész rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest