Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Ajánlották már, hallottam róla hideget/meleget is, de még nem próbáltam ki, hogy önállóan tudjak róla véleményt alkotni. De mindenképpen tervben van a belakása először majd egy virtuális gépben, aztán meglátjuk, hogy szerepel.
Kicsit az unszimpatikus, hogy mindent a te gépeden fordít, kicsit az már az a kategóriának tűnik így látatlanban, hogy többet modolod a géped, mint használod. Aztán lehet a valóságban nem ennyire borzalmas ...
Bár az tény, hogy ott aztán mindent én rakhatnék össze magamnak. Lehetne musl alapú is az egész rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40.000
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest